Gerrard  (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
Gerrard (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

Lampard hyller Gerrard

Samarbeidet mellom stjernene skal endelig bære frukter for England.
Se video!

Hver for seg regnes Chelsea- og Liverpool-stjernene Frank Lampard og Steven Gerrard som to av verdens beste fotballspillere.

- Vi fungerer sammen
På landslaget har de to stjernene likevel aldri helt maktet å finne tonen. Senest da «The Lions» snublet i kvaliken til EM-sluttspillet i Sveits og Østerrike.

Under ledelse av Fabio Capello, varsler nå en offensiv Lampard at alt skal bli langt bedre. Dynamikk på midten skal sikre England en etterlengtet VM-triumf i Sør-Afrika om to år.

- Ethvert partnerskap må fungere på banen. Du ser når det fungerer, og når det ikke gjør det. Tidligere har vi vært altfor lite samkjørte og har ikke fått til det vi burde ha gjort de siste årene, sier Lampard på Englands pressekonferanse på Wembley.

- Blir bedre
Før han kontrer:

- Nå kommer jeg og Gerrard godt overens på banen, og ikke minst utenfor banen. Vi spiller for store klubber utenfor landslaget. Da forventes det kvalitet på landslaget også, sier Lampard.

Rio Ferdinand er på sin side mest opptatt av at hjemmekampen mot Kasakhstan - Capellos første som landslagssjef - ender med seier.

Måten det skjer på, er underordnet.

- Det blir en tøff kamp uansett. Det finnes ikke enkle kamper i Europa lenger, slår Ferdinand fast.

Se intervju med Rooney, Lampard og Ferdinand i videovinduet over!