herborgcrop
herborgcrop

Jenteflopp

Herborg Kråkevik selger ikke plater. Det gjør ikke Maria Arredondo heller.

Maria Arredondo og Herborg Kråkevik skulle være trygge satsninger for plateselskapene, men til tross for suksess på scenen går salget av de nye platene deres veldig tregt.

Falt 11 plasser

Maria, som for tiden opplever suksess som Maria von Trapp i musikalen «Sound of Music», har i flere år vært en av av landets mest vellykkede norske artister. Fire av låtene på hennes første album, «Maria Arredondo», nådde topp tre på hitlistene.

Det er hun alene om i Norge, men det ser ikke ut til at hun klarer å følge opp. Hennes siste album, «The Sound of Musicals» debuterte på VG-listas Topp 40 som nummer 28, og allerede i andre uke har den falt ned 11 plasser.

Trond Fjellman, i Mounatain Music, sier til Dagbladet at han likevel har tro på at dette vil ta seg opp når TV-annonseringen begynner denne måneden.

Dårligere enn ønsket

En annen som setter sin lit til TV-annonseringen er norsksjef i Universal Yngve Næss. Han innrømmer for Dagbladet at Herborgs salg av sitt første solo-album på seks år «Annleis enn i går» har solgt dårligere enn ønsket. I går kom hun inn på VG-lista på en sekstende plass. Det er ikke bra for en som er vant med stor suksess. «Herborgs verden» fra 2001 har passert 22 5000 solgte plater.

Les flere kjendisnyheter her: