mikkel gaup (Foto: Thomas Reisæter)
mikkel gaup (Foto: Thomas Reisæter)

Kjendisene heier på Mikkel

Mikkel Gaup er mest populær blant «Skal vi danse»-kjendisene på Facebook.

Kampen tetner til i «Skal vi danse», og kjendisene og deres dansepartnere samler all den støtten de kan få blant venner og bekjente.

Alle de seks gjenværende parene har egne støttegrupper på det populære nettstedet Facebook.

Da tv2underholdning.no sjekket kjendisstøtten før «Skal vi danse» startet, hadde Janne Formoe desidert flest kjendisvenner på sin Facebook-side. Men skuespilleren røk ut allerede i første runde.

Her kan du lese om Jannes kjendisvenner.

Får støttemeldinger

Nå er det skuespiller Mikkel Gaup og hans dansepartner Therese Cleve som har overtatt posisjonen med den mest kjendistunge støttegruppa på Facebook.

Blant de 1706 medlemmene finner vi dragartist Terje Schrøder, TV 2-programleder Thomas Leikvoll og glamourmodell og programleder Triana Iglesias.

Tidligere «Skal vi danse»-deltaker Finn Christian «Finken» Jagge, som danset med Therese Cleve i fjor, heier også på paret.

- Mikkel, idag var du jammen irriterende god! Vi stemmer det vi har, gi gass og hør på Therese! Gleder oss til å se dere i finalen!! Svi parketten! Hilsen Finken, skriver han på nettsiden.

Også Finkens kone Trine-Lise heier på Mikkel og Therese.

Fantastic! Dere boogiet huset, skriver hun entusiastisk.

Kjenidsastrofysiker Erik Newth, som også har vært med i konkurransen, har også lagt igjen en melding på siden.

- Jeg skal stemme, jeg!

Dansernes favoritt

Lene Alexandra Øien og dansepartner Tom-Erik Nilsen har 790 Facebook-medlemmer som vil at de skal vinne «Skal vi danse».

- Lene og Tom-Erik må bare vinne «Skal vi danse». De er det perfekte dansepar. Hvis de ikke vinner så skal jeg kverke dommerne, skriver en fan humoristisk på Facebook-siden til danseparet.

Duoen, som måtte ut i danseduell mot Hanne Krogh og Asmund Grinaker i forrige program, får støtte fra to dansere de har konkurrert mot tidligere i høst.

Burres danseparthner Gyda Kathrine Bloch Thorsen og Jenny Skavlans dansepartner Egor Filipenko håper begge at Lene Alexandra og Tom-Erik skal gå av med seieren.

Får «Hotel Cæsar»-støtte

Artist og skuespiller Gaute Ormåsen har 514 medlemmer i gruppa. Blant dem finner vi «Hotel Cæsar»-kjæresteparet Kim Daniel «Storm» Sannes fra Jannecke «Cesilie» Øinæs.

- Jeg er sååå glad for at Gaute og Elena ble med videre! Heia, heia!, skriver et gruppemedlem på siden til Gaute.

Bergens store sønn, Tor Endresen, har også støtte i Facebook-folket.

- Ikke bare kan Tor synge, men pina me danse også. Heia heia, skriver Lisberth i Tor Endresens gruppe, som inneholder 374 medlemmer.

- Heia Maria og Tor. Klarer dere å stokke beina skal jeg krysse fingrene. Break a leg, skriver Roar.

Blant medlemmene i gruppa finner vi Kim Rune Hagen, som ble nummer tre i «Idol» 2007.

- Grasiøs som en elg

Meterolog og gründer Siri Kalvig har to støttegrupper på Facebook. Den ene har 137 medlemmer og administreres blant annet av Siris vær-venninne Eli Kari Gjengedal. Musikkjournalist og tidligere «Idol»-dommer Tor MIlde er medlem. Det er også selveste «Sildakongen» Arvid Otto Mørch - kjent fra TVNorge-serien «Norges herligste». I den andre gruppa, som har 198 medlemmer, har det kommet mange støttemeldinger.

- Kjempebra danset, helt utrolig! Dette fortjener dere virkelig, skriver Amanda på nettsiden.

Facebook-gruppen som støtter Tore Andre Flo har 158 medlemmer og oppfordrer alle Flo-fans til å melde seg inn. Og skal vi tro meldingene på siden kommer Flo til å vinne «Skal vi danse».

- Han er grasiøs som en elg! Han vinner, sier et medlem.

- Er nok mange som er imponert, og kanskje også overrasket, over den gode teknikken. I dag laget de i tillegg et imponerende og morsomt show og hadde den menst underholdende dansen i mine øyne. Gleder meg til fortsettelsen, skriver en annen.

Les alt om «Skal vi danse» her!