Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Vince og Jennifer sammen igjen?

Det er mye som tyder på at Jennifer Aniston finner tilbake til Vince Vaughn. I alle fall på film.

Bransjenettstedet Bang Showbiz skriver i dag at Jennifer Aniston har blitt forespurt om en oppfølger til filmen «The Break Up». Betaling for hennes tjenester: svimlende 20 millioner amerikanske dollar.

Søt musikk på settet

«Venner for livet»-stjernen er fortsatt i tenkeboksen, men skal ha stilt seg positivt til å være med i filmen. «The Break Up» ble en suksess, kanskje mest på grunn av all publisiteten den fikk. Under innspillingen oppstod det nemlig søt musikk mellom Jennifer og hennes motspiller Vince Vaughn.

HET ROMANSE: Jennifer Aniston og Vince Vaughn ble et par under innspillingen av «The Break Up».
HET ROMANSE: Jennifer Aniston og Vince Vaughn ble et par under innspillingen av «The Break Up».

- Både Jennifer og Vince har fått tilbud om å spille i oppfølgerfilmen. Jennifer er en stor stjerne nå, derfor har hun blitt tilbudt 20 millioner. Vince får ikke på langt nær like mye, avslører en kilde fra produksjonen rundt filmen.

Sugen på flere kjendisnyheter? Sjekk «God Kveld Norges» forside nå.

Måtte filme slutten på nytt

Den første filmen fortalte historien om Brooke og Gary. Paret bodde sammen, men gjorde det slutt på grunn av Garys ekstremt umodne oppførsel.

Ut fra tittelen kunne de fleste forstå at paret kom til å gå fra hverandre i løpet av filmen. Likevel måtte regissøren samle alle skuespillerne for å filme en ny avslutning etter at de hadde vist filmen for et testpanel. Tilbakemeldingen var unison: slutten var for trist.

Dermed ble det gjort endringer slik at filmen ble avsluttet med at Brooke og Gary møttes tilfeldig etter at de hadde gått fra hverandre, og en gammel flamme så ut til å bli tent.

Turbulent kjærlighetsliv

Jennifer og Vince fortsatte sitt forhold etter at filmen var ferdig, men gikk fra hverandre i desember 2006.

Etter sin skilsmisse fra Brad Pitt har Jennifer hatt et turbulent kjærlighetsliv. I tillegg til Vince Vaughn skal hun ha hatt korte forhold med modellen Paul Sculfor, Gerard Butler og nå sist sangeren John Mayer.