Hanne Krogh (Foto: Thomas Reisæter)
Hanne Krogh (Foto: Thomas Reisæter)

Må til legen

Hanne Kroghs arm er fortsatt ikke bra etter fallet i «Skal vi danse».

Flotte Hanne Krogh stilte til live nettprat med tv2underholdning etter at hun fredag røk ut av «Skal vi danse». Her forteller hun om armen som har voldt henne problemer den siste tiden.

Se nettpraten her

Måtte på legevakten

Hanne forteller at «Skal vi danse» har vært en fantastisk opplevelse - og at hun har hatt flotte opplevelser i konkurransen.

Men «Bobbysocks»-artisten har ennå ikke blitt kvitt plagene i armen som hun fikk etter et fall på trening for noen uker siden. Hanne måtte på legevakten og det viste seg at armen var bristet.

Les mer: - Smertene rev meg ut av konsentrasjonen

(Saken fortsetter under bildet)

Hanne-hånd
Hanne-hånd

Har veldig vondt

Etter fallet har Hanne brukt en støtteskinne for å kunne gjennomføre det tøffe programmet i «Skal vi danse». Men smertene er ikke borte.

- Armen er ikke så veldig bra, men den kommer seg. Den er ikke fullt så gal som den var første dagen, men dette var det verdt.

- Har du vondt i armen nå også?

- Ja. veldig vondt. Det er mye som er vanskelig når du bare har en arm. Vaske håret for eksempel, i alle fall med alt det håret mitt. Jeg tenker i alle fall at neste gang jeg møter en dame med ødelagt hånd vet jeg hvorfor hun ser litt rufsete ut på håret, sier Hanne.

- Hva er det egentlig som har skjedd?

- De (legene, journ.anm.) er ikke helt sikre på hva som har skjedd. Jeg har fått beskjed om å komme til en ny MR men jeg hadde ikke lyst til å gjøre det mens jeg fremdeles danset - i tilfelle de skulle sette noen begrensninger. Den beskjeden hadde jeg ikke lyst til å få. Det er kanskje det første jeg må gjøre nå - gå til legen å gjøre det jeg får beskjed om å gjøre.

Les mer: Ny start for Lene Alexandra

Måtte være forsiktig

Det er vanskelig å gjennomføre dansing med en skadet arm. Hanne har tenkt positivt - men innrømmer at hun gjerne skulle hatt to friske armer - spesielt i sambaen hvor hun røk ut.

- Jeg hadde trengt en venstre arm for å styre lite grann. Da hadde jeg aldri vært ute av «Skal vi danse», sier Hanne med et smil.

- Har det hatt noe å si for resultatet?

- Jeg kan late som det, sier Hanne og legger til:

- Jeg tror det hadde innvirkning på at jeg måtte danse omdans etter jiven. Den dagen var jeg ikke helt meg selv - det hadde skjedd både det ene og det andre. Jeg hadde ødelagt armen og benet mitt på trening, men det lagde jeg ikke noe styr av. Men akkurat i sambaen tror jeg nok det bare er jeg som later som om det hadde noe å si.

Les bloggene til «Skal vi danse»-kjendisene her.

- Det er klart det er bedre å ha to velfungerende armer uansett når du skal danse, sier dansepartner Asmund Grinaker.

- Han turte ikke lede meg i den armen blant annet, skyter Hanne inn.

- Nei, jeg måtte være litt forsiktig, merket jeg. Hadde ikke lyst til å røske så mye i den, svarer Asmund.

Pyntet støtteskinnen

Hanne viser fram støtteskinnen som er pyntet med fine steiner.

- Det er den kuleste skinna i landet, sier Asmund.

- Helt klart. Det er ingen andre som har swarovski-krystaller på seg.

- Er det selvkomponert?

- Nei, det ble gjort da jeg skulle danse den ene dansen. De fenomenale kostymedesignerne på TV 2 pyntet den litt. Du får ikke kjøpt den sånn ferdig på apoteket.

Les alt om «Skal vi danse» her!