trippel
trippel

Helgens hendelser

Har du ikke fått med deg helgens nyheter? Sjekk Wascheras oppsummeringen her!

UTE I VERDEN

Paris Hilton med ny singel
Superkjendisen Paris er aktuell på amerikanske tv-skjermer med sitt nye realityshow «Paris Hilton's My New BFF.» BFF = Best Friend Forever

Nå har hun spilt inn en ny sang som også blir showets kjenningsmelodi.

Sjekk låten her og si din mening om låten i kommentarfeltet nedenfor!

Toppløsran
En tenåring fra Florida ble stoppet på sykkel og frarøvet 100 dollar av fire toppløse blondiner i helgen. Kun bevæpnet med sine egne pupper stakk de av med lommepengene til den unge gutten.


Sarah Palin slenger med leppa
Republikanernes visepresidentkandidat Sarah Palin påstod lørdag at Barack Obama er kompis med terrorister.

Bakgrunnen for utspillet var en artikkel i New York Times, som tok for seg forholdet mellom Obama og Bill Ayers, grunnleggeren av den radikale gruppen Weather Underground. Gruppen sto bak flere bombeangrep på begynnelsen av 1970-tallet, med blant annet Pentagon og Capitol som mål.


OJ Simpson må i fengsel

OJ er dømt for kidnapping og ran. I 1994 ble idrettstjernen overraskende frikjent for drap på sin ekskone og hennes partner.

Denne gangen må OJ regne med å tilbringe resten av livet sitt i fengsel.

I NORGE

Kari Traa jakter på ull
I helgen var det ulljakt og ikke gulljakt for OL-vinner og klesdesigner Kari Traa når hun gikk løs med saks i VM i saueklipping. Kari Traa stilte med eget lam.

Dynamitt-Harry
En mann med mistenkelig mye dynamitt i bilen ble i helgen jaktet på av politiet. Mannen ble pågrepet på Askøy utenfor Bergen lørdag kveld.

- Den type bruk av dynamitt er ulovlig, har jourhavende jurist i Hordaland politidistrikt Lars Morten Lothe så oppklarende fortalt til bt.no.