Molde  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Molde (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Sats på Molde

Over fem ganger innsatsen på mandagens dobbel.

Spillforslag, 6. oktober, frist kl. 15.55:
98 Molde - Brann H 2,35
104 IFK Norrköping - GAIS H 2,25

Totalodds: 5,29

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Markedsledende hjemmeodds
Tippeliga. Molde kommer fra to klare tap på Nadderud. Dominerer flertallet av hjemmekampene, men har bare maktet å vinne to av dem. Pate Diouf er tilbake etter tre kampers karantene. Troppen er skadefri. Brann så ut som de hadde tapt på forhånd i La Coruna torsdag kveld. Tegn til bedring den siste tiden i serien, men manglende uttelling er stadig et problem. Fortsatt Udjus i mål. Jaiteh sliter med skade, Demba-Nyrén stadig opptatt med landslaget.

Molde vant fortjent 4-3 i Bergen tidlig i sesongen, og slo en heller umotivert utgave av Brann her hele 8-0 i cupen i sommer. Sjansen for ny seier skal være god. 2,35 er blant de beste på markedet.

"Peking" fortsetter fremgangen
Allsvenskan. Fem poeng på de tre siste har gitt tabelljumbo Norrköping et håp om å berge plassen. Før denne hengekampen skiller det fem poeng til kvalik og syv til trygg grunn. Noen skader av mindre betydning i troppen fra før, mens Blomberg (m) vil bli savnet. Med to reservekeepere ute, er det en aldrende keepertrener som tar plass på benken. Roth (f) tilbake fra karantene. GAIS ligger som vanlig på nedre halvdel, men blir ikke involvert i noen nedrykksstrid. 2-6-4 på fremmed gress. Ingen vesentlige mannskapsproblemer.

Norrköping var ventet å gjøre det best av nykommerne, men har tilbrakt hele sesongen på jumboplass. Klare tegn til bedring i det siste, og her bør en ny trepoenger være innen rekkevidde. 2,25 er konkurransedyktig.