FOR KRAVSTOR FOR VIKING: Stavangerklubben kunne ikke innfri Sead Ramovics lønnskrav. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
FOR KRAVSTOR FOR VIKING: Stavangerklubben kunne ikke innfri Sead Ramovics lønnskrav. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Ramovic i Viking-samtaler

Tromsø-keeperen skal ha møtt Viking-ledelsen etter kampen i Stavanger.

Sead Ramovic er kontraktløs etter sesongen og den solide keeperen er naturligvis en ettertraktet mann. Nå skal Viking, som tidligere har innrømmet at de er på keeperjakt, ha vist interesse for 29-åringen.

Fra flere hold får TV 2 Sporten bekreftet at Uwe Rösler, Egil Østenstad og Ramovic har vært på samme hotell etter kampen mellom Viking og Tromsø, og i følge flere observasjoner har de tre også pratet sammen.

- Jeg har ikke pratet med Viking i dag, sier Ramovic til TV 2 Sporten når han kommer ut fra hotellet, men legger til:

- Akkurat nå er det ikke noe mellom Viking og meg, men det kan være annerledes om en uke eller to.

Flere interesserte
Siddisene får i så fall kamp om bosnieren.

- Det er ikke noen konkrete tilbud akkurat nå, men veldig mange klubber viser interesse, så får vi se om det kommer noe konkret snart. Jeg har ikke hastverk.

- Hvilke klubber er det snakk om?

- Alt fra tyske, engelske, andre land i Europa og også norske, forteller Ramovic til TV 2 Sporten.

- Ikke aktuelt å bli værende
Det som uansett er krystallklart er at han forlater ishavsbyen.

- Det er absolutt ikke aktuelt å bli værende i Tromsø. Jeg har lyst å komme til en større klubb, en klubb som kan vinne noe og spiller fast i europacup, sier 29-åringen.

- Viking er absolutt en interessant klubb i så måte. Det er bra potensiale her, gode spillere, mye tilskuere og Stavanger er også en fin by, skryter Ramovic.

TV 2 Sporten har i natt ikke vært i kontakt med Rösler eller Østenstad.

Høydepunkter fra Viking-Tromsø her:

266378