ÅndenesMakt_680
ÅndenesMakt_680

Hjemsøkt hotell

Tom Strømnæss og hans klarsynte leter på ny etter ånder i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Første sted ut er Stiklestad Park Hotell i Verdal. Det nytter ikke hva daglig leder Wenche Wiborg på Stiklestad Park Hotell sier, de ansatte vil ikke gå opp i 3. etasje på egen hånd. Der har de opplevd for mye skremmende.

Mange har opplevd det som om noen puster dem i nakken der oppe og følger med på hva de gjør. Fra tomme rom ringer det telefoner ned til resepsjonen, og plutselig kan de høre lyden av TV som har slått seg på av seg selv.

Om natten går heisen, men ingen kommer når heisdøren åpner seg. Den klarsynte Lilli Bendriss drar spent til Verdal for å undersøke hva dette kan være for noe. Bare Wenche går opp i etasjen på egen hånd, og det blir tungt for henne i lengden.

Hotellet skal tross alt være i drift også etter mørkets frembrudd, og da er hun avhengig av at de andre ansatte kan avlaste henne. – Jeg følte at noe fulgte etter meg i 3 etg. og at noen sto og stirret på meg da jeg var i andre etasje, og i spisesal eller på kjøkkenet. Jeg så også en skygge i midtgangen i 3. etasje, samt i baren. Jeg har også opplevd at når jeg har nattevakt kommer det en skygge gående forbi resepsjonen og ut døren. Noen ganger går bare døren opp, men ingen er der, sier Bente Vangen som er ansatt på hotellet.

Forhåpentlig kan Lilli Bendriss finne ut hva eller hvem det er som skremmer de ansatte, og kanskje kan det også skape ro på hotellet.

– Jeg har også opplevd at det ligger en kniv på benken på kjøkkenet når jeg kommer tilbake fra resepsjonen... Jeg vet jeg la fra meg en saks på benken, men når jeg kommer tilbake ligger det en kniv og en saks der. Opplevde også at det var veldig tung luft i 3. etasje, jeg ble veldig fort sliten da jeg var der oppe. Jeg følte at noen fulgte etter meg da jeg gikk i 3. etasje, hårene i nakken min reiste seg enkelte ganger når jeg gikk i 3 etasje, da fikk jeg fart på meg og løp ned i 2. etasje. Etter den opplevelsen gikk vi aldri alene i 3 etasje, forteller Bente Vangen.

Se sesongpremieren på «Åndenes makt» på TVNorge søndag kl. 21.30.

Se også:

«Den som hvisker» på TV 2 søndag kl. 23.20.

«Himmelblå» på NRK1 søndag kl. 20.05.

«Robinsonekspedisjonen 2008» på TV3 søndag kl. 20.00.

«MacGyver: Skatten fra Atlantis» på TV 2 Zebra søndag kl. 20.00.