paul Ince  (Foto: Daniel Hambury/PA Wire/PA Photos)
paul Ince (Foto: Daniel Hambury/PA Wire/PA Photos)

- Fergie er tidenes manager

Vennskapelig tone mellom Paul Ince og Alex Ferguson før lørdagens oppgjør.

Følge Blackburn - Manchester United direkte i vårt livesenter fra kl. 16.00

Lørdag skal Paul Ince og Blackburn forsøke å slå Manchester United og managerkollega Sir Alex Ferguson, men den tidligere Sir Alex-eleven lader opp til kampen med å rose sin tidligere manager opp i skyene.

- Det er en mulighet til å prøve seg mot den beste manageren noensinne for mitt vedkommende, sier Ince til Setanta Sports.

Se hva Ferguson har å si om Ince i videovinduet øverst i saken!

- Fergie har en så høy standard. Jeg spilte under mange managere men ingen kommer i nærheten. Det betyr ikke at jeg ikke har respekt for de, men jeg mener ingen kommer i nærheten, sier Ince.

- Kommer godt overens
Ince og Fergusons forhold surnet på slutten av Ince sin United-karriere, men Blackburn-manageren sier nå at de to har et meget godt forhold til hverandre igjen.

- Det er en misforståelse at jeg og Fergie ikke kommer overens. Vi kommer veldig godt overens, sier Ince.

- Ikke overrasket
Sir Alex er heller ikke overrasket over at hans tidligere elev nå gjør suksess som manager, så han sender litt skryt tilbake til Ince.

- Når han spilte for meg var han alltid bestemt og sta. Han var en fighter på banen og jeg tror han har tatt med seg sine kvaliteter som manager. Det er gode kvaliteter å ha - besluttsomheten om å gjøre det bra - jeg er ikke overrasket over at han gjør det bra, sier Ferguson som tror det blir en tøff kamp mot Blackburn.

- Jeg tror «Incy» bygger videre på det Mark Hughes gjorde. Det er et vanskelig lag å slå og det blir en bra test for oss, sier Hughes.