DRØMMEMÅL: Her lader Trond Olsen venstreslegga og banker ballen i mål.  (Foto: TV 2/)
DRØMMEMÅL: Her lader Trond Olsen venstreslegga og banker ballen i mål. (Foto: TV 2/)

- Bare pass dere!

Lasse Olsen kommer med en advarsel til gamle lagkamerater.

Se Strømsgodset - Aalesund direkte i vårt livesenter søndag kl. 18.00

Lasse Olsen er klar for innsats med sine tidligere lagkamerater. Han har hatt lite spilletid i år, men mye tyder på at han starter mot Godset på søndag.

- Bare pass dere!
Han har kunnet scoret ett mål i år, men det var til gjengjeld mot nettopp sine gamle lagkamereter fra Drammen i våroppgjøret.

- Det er en veldig viktig kamp. Vi nærmer oss slutten og trenger poeng så den er utrolig viktig, sier Lasse Olsen til TV 2 Sporten.

Han er langt fra sikker på om han få spille fra start søndag.

- Det har jeg ikke noen formening om, så får vi se. Laget får Kjetil ta seg av, men jeg skal yte mitt absolutt beste om jeg får muligheten, sier Olsen.

- Hva slags beskjed har du til gamle lagkamerater i Godset?

- Bare pass dere!

- Ligger godt an
Trener Kjetil Rekdal antyder at Olsen er høyaktuell for en startplass mot Godset.

- Han gjorde en bra kamp mot Rosenborg og ligger godt an til å spille nå, men laget er ikke endelig enda og det er ofte sammensetningen som kan være avgjørende for hvem som får spille innimellom. En som har vært god nok kan også dette ut på grunn av andre ting, men som sagt så ligger Lasse godt an, sier Rekdal.

- Blir ikke en enkel kamp
Aalesund trenger poeng mot Strømsgodset i kampen for å overleve i Tippeligaen.

- Strømsgodset er ikke et dårlig lag om folk tror det. De er veldig gode på hjemmebane i Drammen og spilt noen veldig gode hjemmekamper i løpet av sesongen. Nå har de hatt noen skuffende resultater i det siste, men det har vi også hatt så en enkelt kamp blir det ikke, sier Rekdal.

AaFK-trener vet imidlertid at seier mot Godset kan bli helt avgjørende for hvordan nedrykksstriden ender opp.

- Sjansen er stor for at HamKam ikke vinner mot Stabæk i morgen. Med en seier til oss og Stabæk poeng så er vi forbi, sier Rekdal.

HamKam - Stabæk kan du se på TV 2 Sport eller i vårt LIVESENTER lørdag kl. 19.00

Rekdal er optimistisk på AaFKs vegne og satser på å ta den første matchballen søndag.

- Vi har kamper å gjøre det på og vi skal ta igjen to poeng. Det skjønner alle som har drevet med fotball at er fullt ut mulig og det kan vi klare på ett forsøk. Det første forsøket er mot Godset nå på søndag.