Jan Jönsson  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Jan Jönsson (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Satser på Stabæk

Sjekk lørdagens dobbel.

Spillforslag, 4. oktober, frist kl. 15.55:
59 Sheffield Utd - Bristol City H 1,80
84 Stabæk - HamKam (0-1) H 1,75

Totalodds: 3,15

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

United på vei opp
Championship. Sheffield United hadde kanskje godt av 0-6-massakren på Emirates for litt siden. Vunnet de to påfølgende i serien, og er dermed som planlagt en del av opprykksstriden. Halford (m) er tvilsom, J. Beattie (a) forventes klar. Howard (m) debutklar etter overgangen fra Barnsley. City har kun én seier på de seks siste. Hentet opp 0-2 til poengdeling mot Plymouth sist. Manager Johnson fornøyd med avslutningen, men mente førsteomgangen var det svakeste han hadde sett av laget. Toppscorer McIndoe (m) og Carey (f) er tilbake etter å ha mistet forrige kamp. Sheffield United bør ta dette. 1,80 er til å leve med.

Et nytt skritt nærmere gullet
Tippeliga. Tromsøs hjemmetap sist har gjort veien til seriegull enda kortere for Stabæk. Viser knapt nok svakhetstegn, 13-0 til sammen på de tre siste hjemmekampene. Skjønsberg tilbake i forsvaret etter endt karantene. Kamma gjør opp med Aalesund om kvalikplassen. Plukker poeng hjemme på Briskeby, men borte har det blitt tap i 9 av 11. Ingen fravær av nevneverdig betydning.

Stabæk har hatt et veldig godt tak på HamKam de siste årene. Gjestene legger seg ventelig lavt fra start. Får Stabæk kampens første mål, er det trolig duket for nok en komfortabel triumf på Nadderud.

Endret odds
Bærum til 1,80 og Swansea til 3,00 var opplagte spill for dagen, men oddsen er endret til det heller uspillbare på begge objektene. Manchester United slår normalt Blackburn til 1,50, men tre fravær på midtbanen gir Sir Alex hodebry. 3,85 for at Villarreal nøyer seg med det ene poenget hjemme mot Betis er et alternativt langskudd.