boldsen  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
boldsen (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

- En gedigen utfordring

Drammen-trener Bent Dahl gleder seg til å møte stjernegalleriet til Barcelona i morgen.

- Vi har ikke lenger våre to verdensstjerner, Glenn Solberg og Frode Hagen, mens Barcelona har to klassespillere på alle posisjoner som har vært med på dette før. Det handler mye at vi må klare å takle de spesielle omgivelsene som er rundt en Champions League-kamp, sier Bent Dahl til TV 2 Sporten.

- Vi har trent som normalt etter onsdagens seier mot Nærbø og konsentrert oss om det vi skal gjøre i lørdagens kamp, ikke hvordan Barcelona spiller og hvem som spiller der. Barcelona har et tett kampprogram og kommer hit for å hente to poeng uten å svi av for mye energi. Det kan gi oss en liten mulighet til å overraske dem, forteller Dahl som beskriver møte med Champions League-mestrene fra 2005 slik:

- Det blir en gedigen utfordring!

Fire dansker og en svenske
Foruten et kobbel med spanske landslagsspillere har Barcelona også fem nordiske toppspillere. Den danske kolonien består av målvakt Kasper Hvidt, strekspiller Jesper Nøddesbo, den karismatiske midtbacken Joachim Boldsen og den nye storskytteren Mikkel Hansen. I tillegg har katalanerne hentet den svenske forsvarskjempen Magnus Jernemyr.

Kiel neste
Håvard Augensen, som kom fra Sandefjord i sommer, stod over Postenliga-kampen mot Nærbø onsdag på grunn av en liten strekk på baksiden av låret.

- Håvard er klar til kamp. Det gjør at vi har en som kan avlaste Joakim André Hykkerud på streken, forteller Bent Dahl.

Foruten Barcelona består også gruppe C av den tyske storklubben Kiel og HC Metalurg fra Makedonia. Allerede førstkommende onsdag kommer Kiel og Børge Lund til Drammenshallen.
Kiel hadde besøk av HC Metalurg torsdag og vant 37-29, Børge Lund scoret et mål.

Se Drammen - Barcelona direkte på TV 2 lørdag fra kl. 16.00

Drammen - Kiel sendes direkte på TV 2 Sport onsdag kl. 19.00

Se hva Barcelona-stjernen Joachim Boldsen tenker om gjensynet med Drammen her:

266086