Tone damli aaberge
Tone damli aaberge

- Siri er litt av ei dame

Tone Damli Aaberge mener at gjengen i «Skal vi danse» er de flotteste danserne som hittil har vært med i konkurransen.

- Se på Siri! For ei dame! utbryter Tone Damli Aaberge idet Siri Kalvig spankulerer forbi midt i intervjuet.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren er imponert over årets utfordrere.

Se kveldens dansebilder her!

- Det må jeg si. Det er lettkledd i år! Men det har heller ikke vært så mange flotte kropper og mennesker med i «Skal vi danse» før, slår hun fast.

Siri-kalvig
Siri-kalvig

- Ble lei av dans

Tone Damli Aaberge har tatt turen til «Skal vi danse» for å heie frem sine favoritter blant årets kjendisdansere.

Det er veldig mange følelser nå som jeg er tilbake, stråler hun.

Les mer: - Gaute gjør ting han ikke kan

- Etter at jeg var med selv fikk jeg egentlig litt nok. Det var så mye dans over så lang tid. Sesongen etter så jeg derfor ikke på i det hele tatt. Men denne gangen har jeg fulgt hele veien. Herregud, så gøy det er! Derfor tenkte jeg det var på tide å komme opp i studio igjen i dag.


Heier på Tore André Flo

Tone var med i den andre sesongen av «Skal vi danse» sammen med Lene Alexandras dansepartner Tom-Erik. Likevel er det en annen danser som er hennes favoritt denne runden.

- Jeg heier på Tore Andrè Flo. Han har jo spilt på Sogndal og dessuten har søsteren min vært au pair hos familien hans. Jeg heier jo på Tom-Erik og Lene Alexandra også. De er jeg ikke bekymret for - jeg tror de kommer seg helskinnet igjennom, smiler artisten.

- Det er veldig morsomt, jeg har lært det samme rare språket som Tom-Erik nå lærer Lene Alexandra. Jeg synes han har blitt veldig bra på koreografi også. Eller han har nok vært det hele tiden, men jeg tok så mye kontroll da vi danset sammen. Jeg ville legge alle gøyale ikke-danse elementer inn i koreografiene våre, ler hun.

Les alt om «Skal vi danse» her