Pia Haraldsen
Pia Haraldsen
guri solberg pia haraldsen
guri solberg pia haraldsen

Bruker mamma som rådgiver

Pia Haraldsen lærte å ikke følge Janteloven.

I ukens utgave av Dagbladet Fredag forteller ulike kjendiskvinner om enkeltpersoner som hjelper dem gjennom hverdagen når det stormer rundt dem. To av disse kvinnene er TV 2-profilene Guri Solberg og Pia Haraldsen.

pia_230
pia_230

I høst er både Pia og Guri er aktuelle på hver sin kant. Guri er for fjerde gang programleder for danseshowet «Skal vi danse», mens tidligere Skal vi danse-deltaker Pia skal dekke USA-valget for TV 2.

Les mer: Pia dekker USA-valget

Stolt av Pia

- Jeg spør mamma om råd rundt karriere, media og personlig liv, sier Pia til Dagbladet Fredag og forteller at moren, Jasmin Haraldsen, har lært henne å tørre å være seg selv og ikke følge Janteloven. Pias mor utrykker stolthet overfor datteren.

- Jeg beundrer Pia, jeg synes hun er kjempetøff, sier hun til avisen.

Kvinnen bak Guris lekre kjoler

I en rekke fredager de siste par årene, har vi sett «Skal vi danse»-programleder Guri Solberg sprade rundt på dansegulvet med de lekreste kjoler. TV 2 får stadig vekk mailer fra folk som ønsker å vite hvilken kjole Guri Solberg hadde på seg under en eller annen av disse sendingene.

kjole
kjole
Guri er en travel dame og da er det greit å ha TV 2s stylist Thelma Thybo til å ta av seg kjolevalgene. Og kjolene er viktig for Guri.

- Sett utenfra kan det virke overfladisk, men det gir meg selvtillit om Thema sier at «dette funker». Hver fredag er det utrolig mye som skjer, og det er veldig hektisk oppi hodet mitt. Da er det greit å ha en rolig sjel som Thelma til å ordne opp, sier Guri til Dagbladet Fredag. Thelma hjalp også Guri på det private planet da hun skulle velge brudekjole.

Guri er en flittig blogger på TV2underholdning.no. Der legger hun ut bilder og historier om hva som skjer rundt henne.

Les Guri Solbergs blogg her!