Anne Grete Preus fremfører Ole Paus' sang «Mitt lille land» i TV 2 Nyhetenes nye profilfilm.  (Foto: TV 2/)
Anne Grete Preus fremfører Ole Paus' sang «Mitt lille land» i TV 2 Nyhetenes nye profilfilm. (Foto: TV 2/)

Se Anne Gretes TV 2-film

Eksklusiv lansering av ny profilfilm for TV 2 Nyhetene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 Nyhetene lanserer nye profilfilmer til den kjente Ole Paus-låta «Mitt lille land». I dag kan du imidlertid få en forsmak på låta – helt eksklusivt her på tv2nyhetene.no.

Torsdag og fredag denne uka kunne du se Kurt Nilsen og Haddy N’jies versjoner av låta her på tv2nyhetene.no. I dag lanseres Anne Grete Preus’ film.

Se Anne Gretes versjon øverst i saken

Her kan du også se filmene til:
Kurt Nilsen
Haddy N'jie

Hvem sin versjon liker du best? Si din mening nederst i saken

Først på nett

- Nettet er det første stedet vi velger å vise filmene. Fra tirsdag neste uke vil de gå ut på redaksjonell plass i våre sendinger på TV – både i korte og lengre versjoner, sier TV 2s profilsjef Ole Eliassen.

Han forteller at låta har blitt liggende i skuffen en stund.

- For et drøyt halvår siden tok vi den fram igjen og hadde veldig lyst å se om vi kunne få andre artister til å tolke Paus sin sang, i tillegg til Ole Paus selv som har originalen, forteller TV 2s profilsjef Ole Eliassen.

- Passer perfekt

Ifølge Eliassen passer Paus’ låt perfekt til TV 2 Nyhetenes profil:

- Den handler om å bry seg om de store og små tingene. Og om å være stolt av og glad i vårt lille, landstrakte land. Og om nærheten til mennesker. Dette er verdier TV 2 Nyhetene kan assosiere seg med, sier han til tv2nyhetene.no.

Hvor mye penger TV-kanalen har brukt på prosjektet, ønsker Eliassen ikke å si noe om, men understreker at budsjettet har vært «normalt».

- Vi ba disse artistene om å lage egne tolkninger av låta og sendte dem i studio. Etterpå har vi laget filmer med artistene hvor vi har tatt med bilder fra det som har skjedd i nyhetene den siste tiden, sier profilsjefen.