Bruschetta med kylling

Pesto, mozzarella og avocado

Begynn med å lage pesto:

Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne til de er gylne uten å bli stekt.
Legg basilikumbladene, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding.
Spe med olje i en tynn stråle.
Tilsett revet ost helt til slutt.
Smak til med salt.

Stek kyllingfileter i olje i en varm stekepanne, dryss på salt og pepper og tilsett 1 fedd hvitløk og frisk oregano.
Stek kyllingfiletene 1-2 min på hver side til de er gyldene, øs med stekefettet.
Etterstek i varm stekeovn ved 150 oC i 8-10 min.

Avkjøl litt før kyllingfiltene skjæres i skiver.

Pensle brødskiver med litt olivenolje.
Legg skivene på et bakepapirkledt stekebrett og stek gylne i grillpanne / stekepanne.
Gni de varme brødskivene med et hvitløkfedd delt i to på langs.
Dette kan gjøres i god tid før servering.

Smør pesto på de ristede skivene, legge over skiver av kyllingfilet, mozarellaost og avocado.

Legg på et stekebrett og sett under grillen ( stekebrett på nederste rille) til osten smelter.
Følg godt med, det går raskt!

Server ev med en grønn salat.

Se mer:

615150