Bruschetta med kylling
Pesto, mozzarella og avocado
Begynn med å lage pesto:
Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne til de er gylne uten å bli stekt.
Legg basilikumbladene, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til
en grov blanding.
Spe med olje i en tynn stråle.
Tilsett revet ost helt til slutt.
Smak til med salt.
Stek kyllingfileter i olje i en varm stekepanne, dryss på salt og pepper og
tilsett 1 fedd hvitløk og frisk oregano.
Stek kyllingfiletene 1-2 min på hver side til de er gyldene, øs med
stekefettet.
Etterstek i varm stekeovn ved 150 oC i 8-10 min.
Avkjøl litt før kyllingfiltene skjæres i skiver.
Pensle brødskiver med litt olivenolje.
Legg skivene på et bakepapirkledt stekebrett og stek gylne i grillpanne /
stekepanne.
Gni de varme brødskivene med et hvitløkfedd delt i to på langs.
Dette kan gjøres i god tid før servering.
Smør pesto på de ristede skivene, legge over skiver av kyllingfilet, mozarellaost og avocado.
Legg på et stekebrett og sett under grillen ( stekebrett på nederste rille)
til osten smelter.
Følg godt med, det går raskt!
Server ev med en grønn salat.
Se mer: