FK Zebra  (Foto: K. V. Beylegaard)
FK Zebra (Foto: K. V. Beylegaard)

FK Zebra tok over Waschera

Tirsdag var det klart for nerdenes hevn hos «Waschera» da «FK Zebra» var på besøk. Se bilder!

Da «Wascheras» sending begynte tirsdag, var det tre av gutta fra FK Zebra som ønsket seerne velkommen. Se videoen øverst i saken.

tv2underholdning.no tok en prat med fotballheltene etter deres aller første livesending på TV.

- Jeg hadde smånerver i dag, men da vi satt oss var det bare kos, forteller Kamran Younas, visekaptein på «FK Zebra».

Nybegynnerforvirring

- Vi er jo vant til å stå foran kamera nå. Vi glemmer kameraene og vet at vi må svare med hele setninger, sier han og utdyper:

- Jeg husker i begynnelsen da vi filmet «FK Zebra», fikk jeg hele tiden beskjed om å svare med hele setninger. Jeg ble kjempeusikker, jeg var sikker på at det var grammatikken min det var noe galt med, ler Kamran og forteller at det å svare med hele setninger faktisk bare betyr å inkludere spørsmålet du har fått stilt i svaret ditt. En TV-teknikk med andre ord.

- Det var veldig kult å sitte i studio og se hvordan et TV-program blir til. Dette er jo ganske annerledes enn det vi har vært med på så langt, sier Rasmus Durban Jahr.

Les alt om «FK Zebra» her.

Benkevarmer på «løkka»

Under sendingen ble det naturlig nok en del snakk om fotball. Og selv om gutta ikke var noe tess i spillet da de ble med i serien, betyr ikke det at de ikke hadde vært på «løkkefotball» i en eller annen form.

- Jeg var på «løkka», men det var mest for det sosiale. Jeg varmet benken. Til slutt ble jeg en belastning for laget, og da ble det trompet i stedet, ler Axel Stentun.

- Men jeg er veldig god på Playstation, skyter han inn.

Møt hele FK Zebra her.

Ballgutt

- Jeg var også en del på «løkka», men jeg fikk bare være ballhenter for storebror. Han er seks år eldre enn meg og spilte med de store kameratene sine. Så jeg hadde dårlig erfaring med fotball siden jeg alltid bare måtte hente ballen, forteller Kamran.

Rasmus derimot, sparte fotballdebuten til litt senere.

- Jeg spilte litt fotball i fjerdeklasse på barneskolen. Etter det har jeg ikke spilt noe før jeg ble med i «FK Zebra».

FK Zebra har premiere onsdag 1.oktober klokken 20.00 på TV 2 Zebra.

Se hele intervjuet med Axel, Kamran og Rasmus her:

265642