Serdarusic (Foto: SCANPIX/REUTERS/Christian Charisius)
Serdarusic (Foto: SCANPIX/REUTERS/Christian Charisius)

- Må klype meg i armen

TV 2s håndballekspert Frode Scheie liker tanken om Noka Serdarusic som ny norsk landslagssjef.

Den tyskbosniske supertreneren Zvonimir «Noka» Serdarusic er høyaktuell som ny landslagssjef for de norske håndballgutta.

Hvis den tidligere Kiel-treneren takker ja til jobben som Gunnar Pettersens etterfølger, vil Håndball-Norge få en skikkelig løft.

I hvert fall ifølge TV 2s håndballekspert Frode Scheie.

- Det er et strålende valg, og et kjempesignal om at vil satse seriøst på herresiden de kommende årene. Vi får en kapasitet som kan regnes som et scoop for lille Norge, sier han til TV 2 Sporten.

- Hvorfor er han det?

- Fordi han er merittert, veldig tydelig i hvordan han vil spille håndball og veldig respektert. Han har vært i gamet lenge og har vunnet alt som er å vinne for et av de aller beste klubblagene innen håndballen, sier Scheie.

Vår håndballblogger: - Man ansetter ikke Stefan Rehn hvis Alex Ferguson har sagt ja

Den tidligere landslagskeeperen synes det hele er litt surrealistisk.

- Man må nesten klype seg litt i armen: At han, som har vunnet 20 titler og trent mange av de beste spillerne i verden, velger Norge er spesielt, innrømmer Scheie.

Om Serdarusic i det hele tatt blir norsk håndballsjef er usikkert, ifølge ham selv.

- Jeg har hatt kontakt med det norske forbundet, men dette er absolutt ikke avklart i løpet av et par dager. Jeg vil heller si at det kan være snakk om to uker før det kommer en avklaring, sier han til NTB.