Zlatan Ibrahimovic  (Foto: Alberto Pellaschiar/AP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: Alberto Pellaschiar/AP)

Italiensk dobbel

Sats på Inter og Lazio i kveld.

Spillforslag 1. oktober, frist kl. 20.25:
17 Lazio - Atalanta H 1,65
32 Inter - Werder Bremen H 1,45

Totalodds: 2,39

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Flott hjemmeodds
Coppa Italia. Ingen retur- eller omkamp. Lazio topper Serie A etter fem runder. Ved siden av den skuffende plasseringen i ligaen forrige sesong, tok hovedstadslaget seg til semifinale i denne turneringen. Midtbanespillerne Del Nero og Matuzalem kan være tilbake, ellers få problemer. Atalanta har også startet sesongen lovende, uten å ha møtt de beste så langt. Slo svake Bologna i den første bortekampen, tap for Catania og Roma på de to siste reisene. Ingen fravær til bekymring hos gjestene. Lazio skal ha en ypperlig vinnersjanse på eget gress, og får tillit til odds få andre matcher.

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Champions League. Inter med en perfekt start på sesongen før det ble et sviende tap for byrival AC Milan i helgen. Få fravær. Werder Bremen med skuffende 0-0 mot kypriotene i den første kampen. Andre takter i ligaen, der det har blitt seirer med 5-4 over Hoffenheim og 5-2 over Bayern i etterkant. Midtbanespillerne Baumann og Harnik er tvilsomme med forkjølelse. Jensen (m) og Almeida (a) ute med skader.

Seriemesterskapene har blitt litt rutinepregede for Inter, som er veldig sultne på suksess i denne turneringen. Vi slår til på 1,45.

Ekstra penger til fordeling
Både Oddsbomben og Midtuketipping har ekstra penger i potten. Norsk Tipping spytter i 100.000 kroner til fordeling på alle som prikker inn resultatet i de tre kampene på bomben, og utbetalingsprosenten blir dermed riktig så hyggelig. På tippekupongen venter omkring 300.000 kroner ekstra i potten om man har 12 riktige.