Claudio Ranieri (Foto: VASILY FEDOSENKO/REUTERS)
Claudio Ranieri (Foto: VASILY FEDOSENKO/REUTERS)

- Et halvtimes mareritt

Men «atommauren» får skryt til tross for et lite italiensk mesterligamareritt.

Det kunne kanskje se ut til at alt lå til rette for en italiensk festaften i mesterligaen tirsdag, men både Juventus og Fiorentina havnet i trøbbel mot østeuropeisk motstand.

- Et halvtimes mareritt
Juventus klarte bare 2-2 borte mot BATE Borisov i Minsk, mens Fiorentina måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot rumenske Steaua: «Det var ikke en hyggelig aften for italienerne i Mesterligaen», fastslår Corriere dello Sport. Det var et halvtimes mareritt.

Juventus-sjef Claudio Ranieri kunne se Sergej Krivets scoret BATEs første mål i Mesterligaens-gruppespill allerede etter 17. minutter, og Igor Stasevitsj doblet hviterussernes ledelse etter 23. minutter.

- Det var et halvtimes mareritt, sier Ranieri til La Gazzetta dello Sport. Da svarte Vincenzo Iaquinto for Juve, og samme mann satt også inn utligningen.

«Bianconeri har feil tilgang til kampen og kommer utrolig nok under 2-0», skriver Corriere dello Sport.

«Juves begynnelse er fra skrekkens museum», slås det fast i La Gazetto dello Sport.

Hyller «atommauren»
Juventus-spillerne som kommer godt fra det etter kampen er målscorer Iaquinta og supertalentet Sebastian Giovinco, som la inn til begge målene.

Den 21 år gamle offensive midtbanespilleren går under kallenavnet «formica atomica» - «atommauren» - på grunn av sin beskjedne høyde /164 cm) og sine tekniske ferdigheter. Det var en av barndomsdrømmene mine å spille ved siden av Del Piero.

- Det føles ikke virkelig. Det var en av barndomsdrømmene mine å spille ved siden av Del Piero, så å gjøre det i Mesterligaen gjør det dobbelt så herlig, sier Giovinco til Channel 4.

Giovincos får skryt for «en stor forestilling» i Corriere dello Sport, og målscorer Iaquinta skryter også voldsomt av unggutten.

- Giovinco viser at han er et stort talent og han må fortsette slik, han er til stor hjelp for oss angripere, sier Iaquinta til Channel 4.

LITEN: Sebastian Giovinco er et hode kortere enn BATEs Vitalij
  Kazantsev. (Foto: ALEXANDER NEMENOV/AFP)
LITEN: Sebastian Giovinco er et hode kortere enn BATEs Vitalij Kazantsev. (Foto: ALEXANDER NEMENOV/AFP)