Erik Huseklepp  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Erik Huseklepp (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Helaften med RBK og Brann

TV 2 Sporten har sikret seg rettighetene til både Rosenborg og Brann sine returkamper i UEFA-cupen på torsdag. Kampene ser du direkte på TV 2 Zebra.

Torsdag 2. oktober blir det nok en UEFA-cupkveld på TV 2 Zebra. Det har lenge vært klart at kanalen skal vise Rosenborg - Brøndby, men avtalen om å vise oppgjøret mellom Deportivo La Coruña kom i havn så sent som tirsdag ettermiddag.

- Dette blir en stor fotballkveld på kanalen, sier TV 2s sportsredaktør Bjørn Taalesen til tv2sporten.no.

Taalesen har mottatt mange henvendelser fra UEFA-cupinteresserte vestlendinger de siste dagene, og er således meget godt fornøyd med at rettighetene er på plass.

- Nå kan alle puste ut. Avspark på TV 2 Zebra blir kl. 21.00, og før Deportivo - Brann viser vi UEFA-returen mellom Rosenborg og Brøndby på samme kanal. Avspark på Lerkendal er kl. 18.45, sier han videre.

Taalesen vil imidlertid ikke slappe helt av før han ser at tv-bildene fra Spania virkelig ruller over skjermen.

- TV 2 har ikke verdens beste erfaring med nettopp Deportivo. Vi har kjøpt rettigheter til deres europacupkamper tidligere, men endt opp med å ikke få vist dem. Jeg håper og tror det skal gå bra denne gangen. Avtalen er på plass - og kampen skal bli produsert, sier sportsredaktøren.

Begge de norske lagene som skal i aksjon på TV 2 Zebra torsdag kveld gikk seirende ut av sine første kamper mot de samme lagene. Rosenborg har en meget god sjanse for avansement med 2-1-seieren borte mot danske Brøndby, mens Branns 2-0-seier hjemme mot Deportivo gir dem et relativt godt utgangspunkt før møtet med den spanske giganten på Riazor i A Coruña.

SLIK BLIR TORSDAGENS FOTBALLKVELD PÅ TV 2 ZEBRA:

Rosenborg - Brøndby på TV 2 Zebra fra kl. 18.05 (Kampstart kl. 18.45)
Direktesending fra Lerkendal i Trondheim - kommentatorer er Øyvind Alsaker og Petter Myhre.

Deportivo La Coruña - Brann på TV 2 Zebra fra kl. 20.40 (Kampstart kl. 21.00)
Direktesending fra Riazor i A Coruña - kommentatorer er Morten Langli og Frode Olsen.