Arsene Wenger  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
Arsene Wenger (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

- Vi kunne scoret flere

Arsène Wenger er strålende fornøyd med Arsenal-spillernes respons på Hull-fadesen. Nå forventer han gruppeseier.

Arsenal - Porto 4-0

Etter det sjokkerende hjemmetapet mot Hull hadde Arsenal ett og annet å bevise for kresne hjemmefans mot Porto onsdag, og Arsène Wengers gutter svarte på best mulig måte. Sjefen sjøl var ikke overrasket over akkurat det.

- Det er hva vi forventet. Vi slapp ikke inn mål i kveld og vi scoret fire. Vi kunne kanskje ha scoret noen flere, men det viktigste var å vinne kampen og svare kjapt og overbevisende - og det gjorde vi, sier Wenger som var spesielt fornøyd med spillernes vilje.

Se Wenger på pressenkonferansen etter kampen i vinduet over!

- Alt i alt var vi mye mer disiplinert og fokusert på cornere i kveld og den som skjer det skjer - du kan ikke stoppe alt men viljen til å vinne kampen i lufta var der, sier Wenger.

Les også: Drømmeparet senket Porto

Nå er franskmannen klar på hva Arsenals venter seg av Arsenal i resten av gruppespillet i Mesterligaen.

- Ja, vi forventer å vinne gruppen, sier Wenger. Etter 4-0 mot Porto er det liten grunn til å tvile på at akkurat det kan bli en realitet.

Arsenal topper gruppen med fire poeng etter to spilte kamper, ett poeng foran nettop Porto, som står med tre. Dynamo Kiev står med to poeng etter uavgjort borte mot Fenerbahçe tirsdag. Det var Fenerbahçe første Mesterliga-poeng denne sesongen.

Mesterligaen i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer