grosvoldw2
grosvoldw2

Grosvold stjal fra TV 2

På fredagens «Grosvold» fikk Ylvis-brødrene en utfordring de har hatt før.

På fredag gjestet Ylvis-brødrene NRK-programmet «Grosvold». Der hadde programlederen Anne Grosvold planlagt en morsom lek for de humoristiske brødrene. En lek som allerede var gjennomført av TV 2 med de samme gjestene i studio.

Se video over

Kopierte «Waschera»-opptreden

Programlederne i «Waschera» var mildt sagt forundret over det de ser på som et åpenlyst plagiat. Allerede 15. september gjestet Ylvis-brødrene ungdomsprogrammet på TV 2 med nøyaktig samme lek som Anne Grosvold arrangerte for sine gjester på fredag.

- Tester ut et nytt konsept

I det Vegard og Bård gjorde seg klare for leken forklarte Grosvold selvsikkert at dette er et nytt konsept NRK tester ut.

Leken består i at to stykker skal ta leken stein-saks-papir hvor vinneren skal slå taperen i hodet med en halvmyk gjenstand.

Grosvold, det er ikke spesielt kult å stjele andres ideer

- Har ikke fått sove

Mandag åpnet «Waschera»-programlederne sendingen med å nøye vise likhetene mellom deres eget innslag og fredagens sending av «Grosvold».

Katarina Flatland utalte at hun ikke hadde fått sove siden fredag, og hennes medprogramleder Peter Bubresko sa rett ut at «det ikke er særlig kult å stjele andres ideer».

Les mer Helgens oppsummering