coach (Foto: TV 2 LørdagsMagasinet)
coach (Foto: TV 2 LørdagsMagasinet)

-Han slo meg våken!

Les hva seerne spurte supercoach Mia Törnblom om på nettpraten under.

Mia Törnblom er Sveriges fremste coach. Men for 12 år siden var hun heroinavhengig og hjemløs. Boka om Mia Törnbloms liv har ligget på de svenske bestselgerlistene siden mai. Nå kommer den norske oversettelsen.

Rus, vold og selvfølelse

Det ble et sterkt nettmøte med God morgen Norges seere i formiddag. En kvinne som kaller seg Eva fortalte at hun hadde en kjæreste som slår henne.

-Vi var på hytta i helgen. Jeg og vi alle drakk på fredags kveld. Ble vekt på lørdags morgen med slag. (...) kan drikke flere dager når slikt skjer, jeg vil flykte. Hva skal jeg gjøre????

Mia Törnblom anbefaler Eva å melde seg på et kursopplegg for Anonyme Alkoholikere. Les flere spørmål og svar nedenfor.

Var narkoman i Oslo

Boka til Mia Törnblom heter "Så dumt" og handler om den enorme snuoperasjonen hun gjorde for 12 år siden. I ti år var hun narkoman, noe som også førte henne til Oslo. Der ble det festing, typer og amfetamin. Hun begynte med slankepiller, og endte opp som hjemløs, kriminell og avhengig av herioen.

Ble supercoach

I God morgen Norge på tirsdag fortalte hun hvordan hun klarte å snu livet sitt og bli Sveriges mest suksessrike foredragsholder i tillegg til personlige veileder, forfatter og programleder.

Les hva Mia Törnblom svarte på nettprat med seerne nedenfor.

Nettpraten er slutt, men legg gjerne inn en kommentar under.