Hvaler; Senkveld
Hvaler; Senkveld

- Lise er et syn for guder

Charlotte Frogner kan snakke lenge om Lise Fjellstads smekre ben. Se video!

- Hva som imponerte meg med Lise? Den listen er ganske lang, fortalte Charlotte Frogner Thomas og Harald i fredagens «Senkveld».

Har sett Lise i nylonstrømper

- Lise har beholdt barnet i seg, hun er utrolig leken. Og hun har en enorm raushet. Også er hun veldig ujålete. Jeg har sett denne dama i nylonstrømper og det er virkelig et syn for guder. Ser jeg sånn ut når jeg er over femti - da blir det tommel opp, smiler hun.

Les alt om «Hvaler» her.

Nervøst første møte

Charlotte Frogner traff Lise Fjellstad for første gang da skuespillerne møttes for leseprøver foran innspillingen av «Hvaler».

- Det var veldig spesielt for meg. Det er en av tingene jeg har drømt om, å jobbe med etablerte skuespillere. Plutselig stod Lise der på leseprøven og da ble jeg skitnervøs. Også ble jeg veldig overrasket over henne, hun var veldig morsom. Hun fikk meg til å le gang på gang, så da slappet jeg jo plutselig av.

Les også: - En fin høst med «Hvaler»

- Charlotte er helt spesiell

At Charlottes beundring er gjensidig kommer for frem.

- Da må jeg få si at Charlotte er helt spesiell. Hun har noe som veldig mange har mistet; hun er sånn som slipper meg inn først alle dører, hun tilbyr meg alltid plassen sin og henter ofte kaffe til meg. Det er ikke mange unge som gjør sånt lenger, og det setter eldre damer som meg stor pris på.

Se hele intervjuet med Charlotte og Lise på «Senkveld» i videovinduet øverst i saken og hør mer om Charlottes syn på kjendisstatusen og hvordan hun takler opprigninger fra såkalte stønnere.

Andre episode av «Hvaler» ser du på TV 2 mandag klokken 20.00.