Alexandra Kakurina
Alexandra Kakurina

Dommer-Alexandra savner Kristian

I årets «Skal vi danse» er Alexandra Kakurina et nytt tilskudd til dommerstammen, men hun skulle aller helst vært i Kristian Ødegårds dansearmer.

- Jeg savner sesongen jeg danset og gikk til topps med Kristian, forteller den russiske blondinen til «God Kveld, Norge».

Kakurina (24) ble rikskjendis da hun vant «Skal vi danse» med komiker Kristian Ødegård i den andre sesongen av det populære showet. Nå er Ødegård programleder, mens hun har tatt plassen til Trond Harr som dommer.

- Jeg er jo priviligert og det er en stor ære å være dommer, men jeg er faktisk mer nervøs nå enn da jeg danset, røper Kakurina.

«Strenge-Alex»

Til tross for at Kakurina har vært på andre siden av bordet, er hun langt fra raus med poeng og kommentarer nå som hun selv sitter som dommer. Deltakerne blir gitt lave poengsummer, og de blir til tider både ledd og gjort narr av. Gaute fikk for eksempel denne kommentaren sist fredag:

«For meg så ble det litt kunstig. Du så litt ut som en liten gutt som prøver å være veldig flink. Jeg skulle ønske du var litt mer maskulin og litt sterkere i bevegelsene du gjør.»

Les mer: - Måtte true med selvmord

Les mer: - Et sant helvete

- Dette må de tåle

- Jeg sitter ikke der og tenker «nå skal jeg være slem», men jeg prøver å være profesjonell.

Og hun legger til at «strenge-Alex» nok kommer frem som følge av hennes egen erfaring på parketten:

- Det kan nok ha noe å gjøre med at jeg vet hva som er vanskelig å få til med disse kjendisene. Og hva som ikke er vanskelig, sier hun med et smil.

Janne Formoe, Jenny Skavlan og Hans Petter Buraas er allerede ute av dansen. Hvem som blir nestemann ut, får vi vite kommende fredag!

På jakt etter flere kjendissaker? Sjekk «God Kveld, Norges» nettsider nå!