Uwe Rösler  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Uwe Rösler (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Uwe Rösler  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Uwe Rösler (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

- Planen funket perfekt

Uwe Rösler hyllet taktikken og spillerne etter triumfen over Vålerenga.

Vålerenga - Viking 0-1:

Ullevaal Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Enorme skadeproblemer til tross; Viking tok en fullt fortjent seier på Ullevaal over Vålerenga. Takket være taktikken mente Viking-treneren.

- Planen fungerte veldig godt. De satte to raske spisser mot våre veldig erfarne midstoppere, men vi lå dypt, var kompakte og satset på kontringer. Det fungerte veldig godt, sa Uwe Rösler til TV 2 Sporten etter kampen.

- Begge lag hadde gode muligheter, men jeg synes vi vant fortjent. Vi hadde også et mål vi ikke fikk av dommeren, sier Rösler og sikter til situasjonen etter 70 minutter.

Se høydepunkter fra kampen i vinduet øverst.

Sovende dommere
Viking hadde frispark på høyresiden av sekstenmeteren. Trond Erik Bertelsen skjøt gjennom VIFs tomannsmur mot første stolpe der Troy Perkins kom for sent.

Ballen var soleklart over linja før amerikaneren fikk slått den ut, men det fikk verken dommer Espen Berntsen eller assisten hans med seg.

- Forrige uke var vi kanskje litt heldige (mot Stabæk), i dag var vi nok litt uheldige. Dommeren klarte seg greit egentlig, men tok fra oss et mål, sier Rösler.

Fakta, statistikk, tabeller og terminlister i Fotballguiden.

- Deilig
For første gang i karrieren ble Vidar Nisja matchvinner for Viking etter at han scoret bare fem minutter ut i oppgjøret.

- Det var en fin pasning fra Jone (Samuelsen), jeg ser keeper kommer ut og prøver å lobbe over. Det var deilig å se den gå inn, sa Nisja til TV 2 Sporten.

Se scoringen:

265044

- Vidar har ventet lenge på sin sjanse. Jeg er veldig glad for å se hvor hardt han har jobbet og at han nå viser at han er klar for et nytt steg, skrøt Rösler av sin unge målscorer.

- Jeg håper dette er nok til fornyet tillit, sier Nisja til TV 2 Sporten

Se intervju med Rösler, Nisja og Martin Fillo:

265114