David Villa, Valencia (Foto: SCANPIX)
David Villa, Valencia (Foto: SCANPIX)

Ny oddsgevinst på gang?

Det ene av gårsdagens to forslag klaffet, og vi presenterer to løsninger fra søndagens langoddsprogram også.

Spillforslag 28. september, frist kl. 15.55:
27 Bryne - Nybergsund IL-Trysil H 1,75
76 Valencia - Deportivo La Coruna H 1,65

Totalodds: 2,89

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Jærbuer på rett kurs
Adeccoliga. Bryne har hevet seg i det siste, og 2-1 borte mot sterke Start sist var deres andre strake seier. I siste hjemmekamp banket de jumboen Hødd med hele 6-1. De har dermed åtte poeng ned til Kongsvinger på nedrykksplass. Ingen store mannskapsproblemer. Nybergsund knep sist et poeng borte mot Sandefjord, og de ligger midt på tabellen med 9-6-9 totalt. Kampen sist var deres femte strake bortekamp uten seier. De har fortsatt noen skader i troppen, og Zoran Mijanovic og Pål Scherve soner karantene. Kristian Bråtebæk er tilbake i trening, men rekker ikke denne kampen.

Bryne er ordentlig på gang, og stemningen i troppen er god. De trenger fortsatt poeng for å holde nedrykksspøkelset på avstand, og hjemme på Jæren er de vanligvis knallsterke når de er i form. Vi prøver noen kroner på H til godkjente 1,75.

Poengene forblir på Mestalla
Primera. Valencia vant uten å overbevise mot Malaga tidligere i uken. Poengfangsten er dog imponerende, og alt tyder på at vertene blir å finne i toppstriden utover. Solide navn som Silva, Baraja, Marchena og Vicente står fortsatt på skadelisten. Deportivo står stadig med premiereseieren over Real Madrid som sesongens eneste høydepunkt. Uten nettkjenning siden, og senere i uken har de et langt verre utgangspunkt i Uefa-cupen enn hjemmelaget. De Guzman (m) går ut i karantene, Bravo (a) er tilbake. Noen spillere sliter med småskader, og kan bli hvilt med tanke på besøk fra Bergen om noen dager.

Deportivo har to målløse oppgjør på samvittigheten den siste uken. Trolig fornøyde så lenge det resultatet står seg her også, noe David Villa & co. garantert ikke er. 1,65 for hjemmeseieren duger.

Spillforslag 28. september, frist kl. 17.55:
62 Brann - FC Lyn Oslo B 3,55
82 Milan - Inter B 2,50

Totalodds: 8,88

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Godt betalt borteseier
Tippeliga. Brann har lite å spille for i serien, utover æren og en mindre skuffende plassering. Skal ut i en meget viktig bortekamp mot Deportivo senere i uken. Viktige Örn Sigurdsson er suspendert, og vil med sin fart bli savnet mot et bortelag med flere hurtigtog fremover på banen. Karadas fortsatt skadet, men på midten er Bakke klar igjen. Lyn ned på jorda igjen med et fortjent 1-3-nederlag hjemme for Molde, men stadig med både Europa og bronsemedalje for øyet. Enten/eller på reisefot med 4-1-5 totalt. Kenta har ingen fravær til bekymring.

Hjemmebanefordelen veier tradisjonelt tungt når disse to møtes. Om Brann-spillerne allerede har tankene sine i Spania, er det imidlertid ikke utenkelig at Lyn kan bryte trenden denne gangen. 3,55 er blant de bedre tilgjengelig på borteseieren og et spennende langskudd.

Stoler på Mourinho
Serie A. Intenst byderby på lagenes felles hjemmebane. AC Milan har reist seg etter den svake starten. Fortsatt noen brukbare navn på skadelisten, spissen Borriello ny siden sist. Inter kan meget vel ha fått den ekstra dimensjonen de søkte i sommerens trenerskifte. Resultatene tilsier nettopp det, og de regjerende seriemesterne er nok bedre rustet enn da det ble 1-2-tap på tampen av forrige sesong. Muntari er fortsatt suspendert, og i likhet med byrivalen har de fortsatt noen skader.

Inter har Werder Bremen hjemme i Champions League onsdag, uten at det bør bety noe for en så viktig kamp. AC Milan har en enkel oppgave foran seg i Uefa-cupen. Internazionale burde vært favoritter, slik de er andre steder. 2,50 er aktuelt for de dristige variantene.

Vurdert av Ole Bratseth og Magnus Wattne