Johnsen
Johnsen
Johnsen
Johnsen

- Vi planla en bombe

Lillestrøm tok sin første seier på Alfheim siden 2001. Til Erland Johnsens store fornøyelse.

Tromsø-Lillestrøm 0-1

Tromsø/Bergen: Tradisjonelt sett sliter Lillestrøm på Alfheim. Bare tre ganger tidligere har Kanarifuglene tatt med seg alle tre poengene hjem til Romerike. Men i en kamp der Tromsø skulle ta et steg mot seriegull ble det i stedet gjestene som tok et langt steg mot ny Tippeliga-kontrakt.

- Jeg tror vi trenger litt flere poeng, mener LSK-trener Erland Johnsen som etter fire uavgjorte kamper var veldig fornøyd med seier i nord.

- De fire kampene med ett poeng har vært frustrerende, noen linjemennavgjørelser har gått imot oss tidligere. I dag får vi en som jeg ser er litt tvilsom, men vi spiller så bra i dag at det er vel fortjent at vi vinner, sier Johnsen og sikter til en situasjon helt på tampen da Sigurd Rushfeldt ble feilaktig avvinket for offside med fri bane mot mål.

Tromsø - Lillestrøm 0-1. Les kampreferat og se situasjoner her.

Hele intervjuet med Erland Johnsen:

264980

LSK er nå oppe på 25 poeng og har god avstand ned til HamKam og Aalesund som står med henholdsvis 17 og 16 poeng før søndagens kamper.

- Vi trenger tre poeng til for å holde oss. Jeg har sagt at vi skal hvert fall ha 30 poeng og det står jeg for, det klarer vi, tror Johnsen.

- Vi planla å detonere en bombe på Alfheim i dag, sier Johnsen.

Fakta om kampen, statistikk, tabeller og terminlister finner du i Fotballguiden.

- Grei scoring
Romerikingenes kaptein Frode Kippe sørget for scoringen som skilte de to lagene. Årets første for midtstopperen.

- Det var deilig å få den i denne kampen her, sa Kippe til TV 2 Sporten etter kampen.

Se kampreferat i vinduet øverst på siden.

Han brukte armene svært aktivt da han holdt unna Miika Koppinen i forkant av scoringen, men Kippe mener det var korrekt at scoringen ble godkjent.

- Jeg måtte bare stå imot så han ikke skulle dytte meg over ende. Det var ikke noe verre enn det, mente Kippe selv om situasjonen.

Her er hele intervjuet med matchvinneren:

264983