Steinar Nilsen, Tromsø  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Steinar Nilsen, Tromsø (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

- Skammelig

En skuffet Steinar Nilsen slakter Tromsø-spillernes innsats og sender gullet til Bærum.

Tromsø-Lillestrøm 0-1

Tromsø/Bergen: Sjansen til å legge press på Stabæk i gullkampen var der. Evnen, lysten og viljen til å gripe den var fraværende hos Tromsø.

- Skuffelsen er enorm. Spesielt fordi vi taper fortjent. Å gjøre det på egen hjemmebane når vi ligger der vi ligger på tabellen... Det er frustrerende og litt skammelig faktisk, sa TIL-trener Steinar Nilsen til TV 2 Sporten etter kampen.

Se fullstendig kampreferat i vinduet øverst.

Sannsynligvis ventet det en solid skyllebøtte til spillerne etter kampen. Nilsen var fryktelig irritert etter at Tromsø ga Stabæk alle tiders mulighet til å stikke fra igjen når de møter Molde på mandag.

Tromsø - Lillestrøm 0-1. Les kampreferat og se situasjoner her.

- Det irriterer meg så mye at jeg ikke skal legge ut om det akkurat nå på TV 2. Det beviser hvert fall at vi ikke er god nok til å true Stabæk, slik beskrives prestasjonen best, sa en frustrert Nilsen som først og fremst etterlyste vilje.

- Vi virker giddalause utpå der. Vi spiller lørdagskamp i flomlys, det burde sprudlet voldsomt av våre spillere.

Fakta om kampen, statistikk, tabeller og terminlister finner du i Fotballguiden.

Skuffende oppmøte
I Tromsø pratet folk om et historisk seriegull for «Gutan». Samtidig dukket det bare opp drøyt 4700 på Alfheim.

- Jeg føler det er en patetisk oppførsel, mennesker som ikke har kjennskap til Tippeligaen. Det virker ikke som om folk er interessert i om vi tar medalje eller hva vi gjør, mente Nilsen og sender gullet til Bærum.

- Vi er ikke med i gullkampen nå. Stabæk tar gullet, det er det ingen tvil om. Vi må heve kvaliteten voldsomt i forhold til det vi presterer i dag. Det her er rett og slett dårlig og kan ikke beskrives på en annen måte.

Se hele intervjuet med Nilsen:

264973