Hanne skal vi danse
Hanne skal vi danse

Hanne og Asmund leder

Alle par har danset, og foreløpig er det Hanne Krogh og Asmund Grinaker som har fått flest poeng. Se alle dommerkommentarene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle parene er ferdig med sine danser, og snart skal de to parene som har fått færrest poeng, danse på nytt i håp om å få beholde plassen sin i «Skal vi danse».

SAKEN OPPDATERES ETTER HVERT. SE DOMMERNES KOMMENTARER FORTLØPENDE.

Her er hva kjendisene danser, og hva dommerne mente om dem.

1. Tor og Maria danser paso doble til melodien «Granada».

- En hurragutt fra Bergen skal plutselig bli en fryktet matador. Skuespillet i dette er hele greien i paso doble. Ikke alle klarer å danse som Tor Endresen. Dette var en utmerket paso doble, sier Tor Fløysvik.

- Jeg hadde savnet strakere ben, sa Alexandra Kakurina.

Poeng: 6+8+7+7 Totalt 28

2. Siri og Lars-Alexander danser slowfox til melodien «Cheek to Cheek».

- Slowfox er standarddansenes Rols Roys. Bevegelsene skal bli til ett. Innimellom klarte du det bra, innimellom ikke fullt så bra. Litt stotrete. Alt i alt fint gjennomført. Værdama Siri med paraply, det må jo bare bli bra, Trine Dehli Cleve.

- Jeg synes du er fabelaktig til å skifte uttrykk. Jeg er enig med Trine i at du stutrer litt når du går bakover. Men ellers flott utført, sier Christer Tornell.

- Dansen er så sakte at man kan studere hver eneste fotarbeide. Det ble for mye rot med fotarbeidet. Jeg er ikke helt enig i de andre her, sier Tor M. Fløysvik

Poeng 7+6+6+6 Totalt 25

3. Hans Petter og Gyda danser slowfox til melodien «A Foggy Day».

- Du tar med deg vekten litt langt tilbake. Venkten er forover, og sånn er det, alt i alt bra gjennomført, sier Trine Dehli Cleve.

- Jeg er ikke enig med Trine. Jeg syntes ikke den slowfoxen var god. Det er bra show, men dårlig kvalitet. Det er lite samdansing. Dette var firkant-margarin-slowfox, sier Tor M. Fløysvik. - Men det var et bra show.

Poeng 5+4+5+5 Totalt 19

4. Gaute og Elena danser paso doble til melodien «The Spaniard that blighted my life».

- Du har vist deg å være en riktig så god partner. Det jeg synes du må ta vare på, er armer. Du har fantastiske kicks. Forleng, leddet ut. Men jeg synes dette var en paso doble med uttrykk. Pass på leppene som blir sånn kyssemunn etter hvert, sier Christer Tornell.

- Det var ganske bra gjennomført, det var rytmisk, men det ble litt kunstig. Du gjør alt riktig, men vær litt mer sterkere i de trinnene du gjør, sier Alexandra Kakurina.

- Jeg er bare en liten gutt som prøver å være flink, sier Gaute til sitt forsvar.

Poeng 5+6+6+7 Totalt 24

5. Hanne og Asmund danser slowfox til melodien «Have you meet miss Jones».

- Hva er det med det første fotarbeidet? For alle de andre satt. Det er det jeg har å klage på inntil nå, det er BRA, sier Tor M. Fløysvik.

- Det ser ut til at dere nyter dette her, sier Christer Tornell.

Poeng: 8+8+7+8 Totalt 31

6. Tore Andre og Nadya danser slowfox til melodien «They can't take that away from me».

- Noen ganger er fotarbeidet ditt perfekt, andre ganger ikke. Dere har en stor utfordring fordi dere har sånn høydeforskjell, sier Alexandra Kakurina.

- Få med deg partneren din, silk at vi ser at det er du som løfter, sier Christer Tornell.

Poeng 7+6+6+6 Totalt 25

7. Lene Alexandra og Tom-Erik danser paso doble til melodien «Viva».

- Det var seriøst, dere treffer alle posisjonene. Taktfast og sikkert i det du gjør. Jeg hadde ønsket noen trinn raskere. Det er tydelig at dette og tango passer godt til deg, sier Fløysvik.

- Jeg er ikke helt enig med Thor, men jeg mangler mye av karakteren i det. Selv om man skal være sint, så skal man også være feminin. Jeg samlet litt av det feminine. Det lille ekstra som kvinne savnet jeg. Videre framover, ikke glem å være kvinne, for du vokser jo i programmet, sier Cleve.

Poeng 7+8+7+7 Totalt 29

8. Mikkel og Therese danser slowfox til melodien «I Wanna be Loved by you».

- For et kjempebra show. Holdningen har blitt mye bedre. Det siste steget skal være på tå, og du hadde bare heler der, men ellers var det veldig bra, sier Alexandra Kakurina.

Poeng 8+7+7+8 Totalt 30

Slik stemmer du på din favoritt

Vil du danse med en TV 2-kjendis? Prøv «Skal vi danse»-spillet nå!