Aguero  (Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP)
Aguero (Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP)

Nekter å selge gullgutten

Atletico Madrid setter foten ned for et salg av Sergio Agüero.

Se Atletico-Sevilla direkte i TV 2 Sportens livesenter søndag

Atleticos argentinske spissvidunder Sergio Agüero (20) er ettertraktet over nært sagt hele Fotball-Europa.

Kjøp-meg-fri-klausulen på 47,6 millioner pund - i underkant av 500 millioner kroner - er intet hinder når rubler og riyaler flyter fritt.

Superlørdag: Se Betis-Real, Sporting-Villarreal og Espanyol-Barcelona.

Vi har sol, alltid flott vær, et sterkt lag, fenomenale supportere og en fantastisk trener.

Manchester City og Chelsea har trolig begge speidere på plass på Vicente Calderón søndag kveld, slik de hadde det mot Getafe sist.

Uten at spanjolene lar seg skremme. Klubbpresident Enrique Cerezo setter nå foten ned for videre spekulasjoner. Agüero blir i klubben. Dermed basta.

- Jeg jeg ikke hva folk fra Chelsea og Manchester City gjorde på under vår forrige kamp. Jeg vet det simpelthen bare ikke. Da jeg spurte, fortalte de meg at de så etter Cristiano Ronaldo. Jeg aner ikke om de fant ham, sier Cerezo til Marca.

- Det jeg derimot vet, er at «El Kun» trives i Madrid, ønsker å spille for oss og vil å bo her i byen videre. Vi har sol, alltid flott vær, et sterkt lag, fenomenale supportere og en fantastisk trener, slår Cerezo fast.

Buenos Aires-fødte Agüero sluttet seg til Atletico i 2006, etter salget fra Independiente for i overkant av 200 millioner kroner. Kontrakten med hovestadsklubben løper ut 2012.

Se Atleticos to mål mot Getafe her:

264 553