VOLDTEKTS SPØK: I «Torsdagsklubben» harselerte Otto Jespersen med Mia Gundersens biografi, hvor hun blant annet skriver om en voldtekt.
VOLDTEKTS SPØK: I «Torsdagsklubben» harselerte Otto Jespersen med Mia Gundersens biografi, hvor hun blant annet skriver om en voldtekt.

- Otto går over streken

I «Torsdagsklubben» i går kveld fleipet Otto Jespersen med at Mia Gundersen ble voldtatt. Mias venn reagerer.

Hege Storhaug er både Mia Gundersens venn og medforfatter av biografien «Jeg er Mia».

- Det må være grenser for hva Mia skal tåle bare fordi hun har en kjendisposisjon, sier Storhaug til VG. Hun vil ikke si noe om hvordan Mia selbiografi opplever Otto Jespersens krasse monolog på slutten av TV 2-programmet.

- Men du kan tenke deg hvordan hun har det nå, sier hun til avisen og forteller at hun blir kvalm av komikerens voldtektsfleip.

Se video: Se Otto Jespersens monolog her
Les mer: Hadde trekantsex i Monaco

- Langt over streken

I humorprogrammet harselerte Jespersen med Gundersens mye omtalte bok:

- I denne boken kler hun seg fullstendig naken og forteller alt hun mener vi lesere har krav på å få vite om henne ...og enda litt til. Mia har med andre ord omhyggelig sakset de siste års betroelser til Se og Hør og samlet dem mellom to stive permer. Riktignok med noen små forandringer her og der. Det som i fjor ble solgt inn til Se og Hør som voldtekt, heter nå: «Trekant i Monaco», sa Jespersen.

- Her har han gått langt over streken, det handler om den verste fornedrelsen et menneske kan utsettes for. Den voldtektsbeskrivelsen i boken er så var og følsom og alvorlig. Man harselerer ikke med de groveste overgrepene knyttet til et enkelt individ, sier Storhaug.

Les mer: Forbanna på Anne-Kat.
Les mer: Mia-sex med nok en kjendis

Her finner du flere kjendisnyheter.