Vålerengas supportere, Klanen,  (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)
Vålerengas supportere, Klanen, (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)

VIF får 7300 finalebilletter

NFF har fordelt billettene til årets cupfinale mellom VIF og Stabæk.

Årets cupfinale spilles på Ullevaal 9. november. Som tidligere år blir det rift om billettene.

NFF har i en pressemelding gjort rede for fordelingen av billettene til årets finale.

Vålerenga får 7300 billetter, mens Stabæk må nøye seg med 5700. Norsk Supporterallianse får 400 billetter til fordeling mellom de to lagenes supporterklubber.

2500 billetter gjøres tilgjengelig for vanlige folk. Den som ønsker slike billetter må registrere sitt ønske om cupfinalebilletter fra 1. oktober til 12. oktober. Deretter vil det bli foretatt trekning blant dem som har registrert seg. Hver person kan maksimalt reservere fire billetter.

- Det har tidligere år vært et enormt trykk på salgsapparatet umiddelbart etter at disse billettene har blitt lagt ut for salg, noe som har ført til lang ventetid og en del klager. I fjor la vi derfor om til et system med loddtrekning, slik at alle som er interessert skal ha samme mulighet til å skaffe seg billetter. Dette fungerte godt, og vi vil derfor gjøre det samme i år, sier NFFs informasjonssjef Roger Solheim i pressemeldingen.

Fotballkretsene, de øvrige klubbene i Tippeligaen, Adeccoligaen og Toppserien for kvinner, samt serieforeningene og øvrige i organisasjonen får tilbud om kjøp av til sammen 1950 billetter. 2200 plasser selges gjennom Ullevaal Business Class (UBC). 1700 billetter er holdt av til de med frikort eller forkjøpsrett til alle fotballkamper som arrangeres av NFF. Dette er først og fremst tillitsvalgte i NFF på alle plan, og ansatte.

Totalt er det 25 200 billetter til årets cupfinale.