valencia (Foto: JAIME REINA/AFP)
valencia (Foto: JAIME REINA/AFP)

Sett pengene på Valencia

Kamper fra blant annet Primera Division og Get-ligaen torsdag.

Spillforslag, 25. september, frist kl. 18.55:
102 Örgryte - Häcken H 2,05
114 Malaga - Valencia B 1,90

Totalodds: 3,89

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Onsdag: Atletico Madrid gjorde jobben

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Gangbar hjemmeodds
Superettan. Toppoppgjør og byderby i Göteborg. Örgryte topper tabellen, åtte poeng foran dagens motstander på fjerdeplass. Knallsterk seier over tabelltoer Assyriska på fremmed gress i forrige runde. Dahlin (f) er suspendert, mønstrer ellers sitt beste lag. Häcken har tapt for mange bortepoeng til å holde følge med vertene. Vunnet med klar margin de tre siste kampene, dog mot langt svakere motstand enn dagens. Østberg (f) eneste fravær. ÖIS får tipset uten særlig tvil. H til 2,05 er aktuelt.

Gjester på medaljejakt
Primera. Nykommer Malaga har ett poeng fra det målløse hjemmemøtet med Bilbao, uten nettkjenning på de tre første. Byttet ut mange spillere etter opprykket, uten at det oser kvalitet av dem som er ankommet. Angel (m) ute med karantene, tre spillere kan være tilbake i troppen etter skade. 2-1-0 på de tre første gir håp om at Valencia kan forbedre den meget skuffende 10. plassen fra forrige sesong. Slo Osasuna 1-0 hjemme i helgen, i en kamp som kunne vippet begge veier. Albelda (m) bør være tilbake. Villa (a) spilte tross en liten skade sist, og blir neppe risikert hele kampen. Baraja (m) er uaktuell.

Valencia må vinne slike kamper om de skal henge med i toppen. 1,90 for at de innfrir er i tråd med markedet, og tas med på en dag med lite som frister.