Daniel Nannskog (t.h.) gratuleres av Christian Keller og Veigar Pall Gunnarsson (t.v.)  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Daniel Nannskog (t.h.) gratuleres av Christian Keller og Veigar Pall Gunnarsson (t.v.) (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Svenskene ordnet finaleplass

Daniel Nannskog og Pontus Farnerud ble heltene i cupsemien på Nadderud.

Stabæk-Molde 3-0

Stabæk hadde stort sett god kontroll på Molde i semifinalekampen på Nadderud onsdag. Gjestene hang med i starten, men etter et kvartet overtok Stabæk fullstendig og kom til sjanse etter sjanse.

Se referat av kampen øverst i saken og intervjuer nederst!

Målkongen Daniel Nannskog gjorde ledermålet da han ble spilt gjennom av spissmakker Gunnarsson etter 39 minutter.

Etter pause fortsatte Stabæk å styre kampen, selv om Molde hadde noen sjanser. Det skulle likevel gå en halvtime av omgangen før det neste målet kom.

Det var til gjengjeld verdt å vente på. Daniel Nannskog slo en fin trilleball til landsmannen Pontus Farnerud, som plasserte ballen i mål med et kontrollert skudd fra 18 meter.

På overtid fikk Nannskog æren av å gjøre 3-0 etter at et nydelig forarbeid av Alanzinho fant veien til spissen. Nannskog skjøt ballen enkelt i mål.

Stabæk er nå klar for cupfinalen - ti år etter sin forrige triumf. Klaffer alt for bæringene kan de ende opp med å vinne the double denne sesongen.

Alanzinho gleder seg til finalen:

264534

Intervju med Jan Jönsson:

264538

Intervju med Morten M. Skjønsberg:

264537

Se intervju med Nannskog her:

264539