Carlista_Flockhart, Brothers_and_sisters
Carlista_Flockhart, Brothers_and_sisters

Allys comeback

Calista Flockhart tok TV 2-seerne med storm som Ally McBeal. Nå gifter hun seg med en senator på TV.

Før legene på Seattle Grace Hospital i «Grey's Anatomy» inntok TV 2, var det den forvirrede og kjærlighetssyke advokaten Ally McBeal som hadde tittelen «mest sett» blant utenlandske serier. I gjennomsnitt så 800 000 seere episodene på tirsdager.

Syltynn og nevrotisk

FLØRT PÅ JOBBEN: I sesong to står Kittys bryllup med Senator McCallister på agendaen. De to traff hverandre på jobben.
FLØRT PÅ JOBBEN: I sesong to står Kittys bryllup med Senator McCallister på agendaen. De to traff hverandre på jobben.

I fem sesonger, fra 1997 til 2002, handlet tirsdagen om syltynne og nevrotiske Ally McBeal og hennes kollegaer ved advokatkontoret Cage, Fish and Associates i Boston. Ikke bare var Ally på jakt etter den store kjærligheten, hun måtte også forsvare «forbrytere» av de merkeligste forbrytelser i retten. 15,7 millioner seere i snitt fikk med seg den første sesongen.

Det ble stille rundt Flockhart etter at Ally gikk av luften. Privat adopterte hun en sønn og fant sin store kjærlighet, actionlegenden Harrison Ford. Så kom nyheten om en ny stor dramasatsning i USA.

Les også: Savner du disse TV 2-seriene?
Les også: Krig, kjærlighet og søskenkrangel - dette har skjedd

Stjernelag

Forventningene til «Brothers and Sisters» var skyhøye da rollelisten ble kjent. TV-seere over hele verden gledet seg til å se skuespillere som Sally Fields, Rachel Griffiths, Rob Lowe og ikke minst Calista Flockhart sammen i den dysfunksjonelle familien Walker.

Og serien har innfridd forventningene. Sesong to har nettopp rullet over amerikanske TV-skjermer til skyhøye seertall, og serien har intet mindre enn ti nominasjoner bak seg i prisutdelinger som Golden Globe, Emmy, People's Choice Awards og GLAAD. I tillegg har hele 12,2 millioner seere på det meste fulgt familien som tar opp aktuelle temaer som amerikansk politikk, Irak-krigen, homofili, utroskap og ikke minst søskenforhold.

Se «Brothers & Sisters» på TV 2 onsdager klokken 21.40.