SØKER KJÆRESTE: Ragnhild Strømmen Strand er en av årets bønder.
SØKER KJÆRESTE: Ragnhild Strømmen Strand er en av årets bønder.

65 friere til Ragnhild

Ragnhild Strømmen Strand er den av årets deltakere i «Jakten på kjærligheten» som fikk fleste frierbrev. Tilsammen har de tre jentene fått nesten 150 frierbrev.

Årets «Jakten på kjærligheten» er i full gang. Tirsdag ble det klart hvilke fire bønder som skal jakte på den rette.

- Det var veldig overraskende, men også veldig gøy. Samtidig er det en veldig stor tillitserklæring. At noen synes vesle meg er attraktiv liksom, sier Ragnhild Strømmen Strand til VG.

Drømmemann

Ragnhild var den av årets bønder som fikk flest frierbrev. Den sjarmerende jenta fikk hele 63 brev og to pakker, mens de to andre jentene som gikk videre fikk 45 brev hver.

- Når jeg valgte ut brev så gikk det veldig mye på utseendet. Man må jo være litt kynisk når man har så kort tid, sier Ragnhild til VG.

- Men når alt kommer til alt så er det viktig at den personen jeg blir sammen med liker friluftsliv. Han skal også ha humor og være snill, sier hun.

Kun èn mann

Mens fjorårets sesong utelukkende besto av mannlige bønder, er det i år kun èn mann blandt de fire som har gått videre. Jan Røe fikk flest brev av gutta, men bestemte seg for at han likevel ikke ville jakte på kjærligheten på TV, Nils Terkelsen tyvstartet jakta og fant seg kjæreste før programmet startet. Dermed blir den eneste mannlige bonden i år Ola Sylte som fikk ni frierbrev.