Torsk a la bacalao

En rett fri for melk, egg og gluten

Del torskefileten i passende porsjonsbiter.
Skrell og del poteter og løk i skiver og surr i olje i varm panne med høye kanter.
Stek og rør om en gang i mellom i 10-15 min til løken er blank og potetene begynner å bli møre.
Tilsett finhakket hvitløk og chili, pimientos/ flådde paprika i biter (uten lake) og hermetiske tomater.
Kok opp og la trekke videre i 10 -15 min.
Smak til med salt og pepper, legg i fisken og legg på lokk.
La trekke i ca 15 min til fisken ”blader” seg .

Dryss over basilikum ved servering og server med oliven og ev brød.

Se mer:

593138

Godt brød som kan serveres ved siden av:

Rør sammen 2 /12 dl lunkent vann, 1 ss olivenolje, 1 ts salt, 2 ts tørrgjær og ca 6 dl hvetemel til en smidig deig.
Dekk til og la heve i 30 minutter.Ha deigen over på et bakepapirkledt stekebrett.
Form brødet utover med fingrene. Drypp gjerne litt olivenolje over, så går det lettere.
Etterhev i ca 10 minutter.

Skjær en løk i tynne skiver, surr myk i litt olje, og fordel over brødet.
Stek ved 200 grader i 10 - 15 minutter.

Se mer:

593139