Brownies

med mørk og hvit sjokolade

Begynn med den mørke deigen.
Grovhakk sjokolade, smelt smør og la sjokoladen smelte i smøret.
Visp egg og sukker luftig , hell i smør og sjokoladeblandingen under omrøring.
Bland sammen det tørre og sikt i røren, og rør til en glatt røre.

Lys sjokoladedeig lages på sammen måte.

Dekk en langpanne med bakepapir, hell i den mørkedeigen.
Fordel den lyse deigen over og ”rør” lett om med en gaffel for å blande den lyse og mørkedeigen slik at kaken blir marmorert.

Stek på nederste rille i varm stekeovn 175 oC i 40 -50 min, kaken skal være litt myk.

Avkjøl før den skjæres opp i biter.

Egner seg godt til frysing, men holder seg også godt i en tett kakeboks når den står kaldt.

Tips:

Det kan tilsettes hakkede valnøtter i den mørke kakedeigen , for de som vil ha nøtter i kaken.