Laks med quinoasalat

og urtedressing

Quinoa er en type «frø» som er rikt på protein 14-16 % (dobbelt så mye som i ris)

Sunt fett, fosfor, jern, kalsium, magnesium, vita A+E + B, fiber og glutenfritt.

Slik gjør du

Kokes som ris.

Skyll quinoa godt og tilbered etter anvisning på pakken.

Avkjøl lett og vend inn grønnsaker delt i terninger.
Rør sammen olivenolje og presset sitron.
Smak til med salt og pepper ev ørlite sukker.

Bruk en liten hurtighakker og kjør sammen olivenolje og frisk basilikum til en glatt grønn dressing.
Smak til med salt , pepper og ev litt sitron.
Hell over i en liten skål.

Ha yoghurt , saft og finrevet skall av sitron og urter i hurtighakkeren ( den trenger ikke vaskes).
Kjør sammen til en glatt dressing.
Smak til med ørlite honning eller sukker.

Del laks i biter og stek i olje/ smør.
Dryss over salt og pepper.