Wok med torsk

Fri for melk, gluten og sukker.

Del fisken i terninger ca 2x3 cm.
Rens og del grønnsaker i små buketter / strimler.
Finhakk hvitløk, ingefær og chili og bland med fiskekraft/ grønnsakbuljong, soyasaus, sweet chili saus og krydder.

Varm olje i en wokpanne eller stekepanne med høye kanter.
Varm oljen til den ”putrer” rundt et treskaft.
Stek fiskebitene i 2-3 min, ta dem opp og legg på tallerken, dryss med litt salt.

Stek raskt alle grønnsakene, tilsett soyasaus-blandingen og kok opp.
Tilsett fisken i woken.
Jevn med maisennamel utrørt i litt vann.
Smak til med salt og pepper.

Server med ris, gjerne fullkornris.

Tips:

Har du veldig dårlig tid, kan du bytte ut grønnsakene med 1 pose frosne wokgrønnsaker og ev ferdig woksaus.

Se mer:

584849