Per Joar Hansen
Per Joar Hansen

Satser på nytt «Perry»-tap

Trelleborg får tillit mot Per Joar Hansens formsvake GIF Sundsvall på mandagens oddsdobbel.

Spillforslag 22. september, frist kl. 18.55:
108 Trelleborg - GIF Sundsvall H 1,65
116 Greuther Fürth - Kaiserslautern B 2,60

Totalodds: 4,29

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Vertene i siget
Allsvenskan. Trelleborg var dømt rett ned igjen av de fleste, men er i ferd med å trygge plassen med god margin. Uten tap på de syv siste nå, poengdeling i fem av kampene. Trener Prahl får to spillere tilbake siden 0-0-kampen mot Ljungskile sist, og har dermed ingen fravær å hanskes. GIF nest sist i den jevne nedrykksstriden. Gjestene holdt sterke Elfsborg til 0-0 sist, men har kun vunnet én av de ti siste. Ingen store mannskapsproblemer for bortelaget heller, én mann er tilbake, spissen Saglik usikker.

Trelleborg har vist seg et hakk bedre enn Per Joar Hansens elever en stund. Skal ha en god sjanse mot bortesvake GIF, 1,65 kan vurderes.

Hyggelig borteodds
2. Bundesliga. Hjemmelaget nummer seks i fjor. To hjemmekamper så langt har gitt seirer med 5-2 og 4-3. Schröck (f) er usikker etter en smell sist. Gjestene, som så vidt holdt plassen i våres, har lagt seg på tabelltopp med 3-1-0. Må gjøre et par endringer på laget som startet i 4-1-seieren over St. Pauli sist, der backen Kotysch ble skadet og Dzaka (m) utvist. Sliter også med noen langtidsfravær.

Kaiserslautern vant 1-0 i tilsvarende kamp i februar. Formen er langt bedre nå og det er ingenting å utsette på 2,60. Vi spiller B.