Fifth Gear
Fifth Gear

Store biler

I denne utgaven får du test av familiebiler, baneløp med campingvogner og ikke minst møte med legenden Jackie Stewart.

Vicki Butler-Henderson og Tom Ford skal i denne utgaven teste de mest populære familiebilene. Det er her snakk om romslige biler som har opp mot syv seter.  I testen har de tatt med seks-seterne Honda FRV, Fiat Multipla, og syvseterne Renault Grand Scenic, Toyota Corolla Verso, Vauxhall Zafira og Volkswagen Touran.  Hvilke av disse bilene kommer best ut når de blir testet opp mot følgende kriterier: hvor god utsikt man har i bilen, hvor mye støy det er og hvordan bilen reagerer i ekstreme situasjoner.

Tiff Needell får selskap av tidligere "Le Mans" vinner Guy Smith og tidligere rally-kartleser Tony Mason, til å gjøre noe som ikke er så latterlig som det høres ut som - nemlig baneløp med campingvogner!

I tillegg møter Tiff Needell legenden Jackie Stewart, vinneren av ikke mindre enn tre Formel 1-verdensmesterskap og tjuesju Grand Prix-løp. Jackie tar oss med tilbake til motorsportens gullalder på seksti og syttiårene, som han beskriver som en kraftig mixet coctail av glamour, sex og frykt.


Se "Fifth Gear" på TV 2 Zebra tirsdag 23. september kl. 20:50.