Somen Tchoyi  (Foto: CALLE TOERNSTROEM/REUTERS / SCANPIX)
Somen Tchoyi (Foto: CALLE TOERNSTROEM/REUTERS / SCANPIX)

Tchoyi tatt for fyllekjøring

Det tidligere Stabæk-esset Somen A. Tchoyi kan få sparken i FC Red Bull etter at han fyllekjørte og krasjet med en taxi.

Det var natt til søndag at Stabæks tidligere midtbanegeneral krasjet med en taxi - og stakk av med 0,94 i promille, skriver VG.

Politiet sier at Tchoyi ble pågrepet kort tid etter trafikkulykken fordi vitner hadde notert bilnummeret hans. Promilletesten avslørte at midtbanespilleren hadde 0,94 i promille og han ble fratatt førerkortet på stedet.

Tchoyi ble vraket fra troppen i bortekampen mot Sturm Graz søndag kveld. Ledelsen i Red Bull bekrefter historien, og ifølge østerrikske medier kan 25-åringen nå ha spilt sin siste kamp for klubben.

- Vi beklager dette. Saken med Tchoyi skal vi ta opp internt, så skal vi ta en avgjørelse, forteller trener Co Adriaanse til Kronen Zeitung.

Tchoyi ble hentet til østerriksk fotball og Red Bull Salzburg i mai denne sesongen for 15 millioner kroner. Han har spilt nok kamper (8) for Stabæk denne sesongen til å motta et eventuelt seriegull.

I 2007 ble han kåret til årets spiller i Tippeligaen.