Per Ciljan Skjelbred. (Foto: TV 2/)
Per Ciljan Skjelbred. (Foto: TV 2/)

- Husker ikke helt hva som skjedde

Blodig duell på Lerkendal.

Rosenborg - HamKam 4-0

Lerkendal Stadion (Bergen/TV 2 Sporten): Oppgjøret mellom Rosenborg og HamKam var langt fra noen stygg kamp, men det så ganske stygt ut da HamKams John Anders Rises panne braste inn i Per Ciljan Skjelbreds bakhode i en duell.

Se den skjebnesvangre duellen i videovinduet øverst i saken!

Begge de talentfulle midtbanespillerne ble liggende nede. Rise blødde kraftig fra pannen og måtte forlate banen for å få behandling.

Per Ciljan Skjelbred blødde også i bakhodet, men etter en tur i garderoben for å sy var han tilbake på banen igjen.

- Hva som skjedde husker jeg ikke helt. Det var en duell og så kom Rise bakfra. Da traff vi hverandre, sier Skjelbred til TV 2 Sporten når han får se bildene av hendelsen.

Se intervjuet med Skjelbred her (saken fortsetter nedenfor):

263972

- Fin rødfarge baki der, konstaterer han når han ser bilder av sitt blodige bakhode. Men til tross for en ufrivillig hårfarging var Skjelbred kjapt klar til aksjon igjen.

- Jeg tenkte i starten på hvordan det lå an, men så var det ikke så mye blod og da går det som regel an å sy. Jeg var ikke kvalm eller noe sånn, så da var det bare å fortsette, sier Skjelbred som, til tross for at han er fornøyd med lagets høstform, ikke har noen planer om å la det bli med søndagens seier over HamKam.

- Vi har gjort det bra i det siste, men vi må vise mer enn dette for å kalle det en opptur. Det er få kamper igjen av serien og jeg håper vi tar alle – da er jeg fornøyd.

Se høydepunktene fra kampen her:

263950