Daniel Nannskog  (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)
Daniel Nannskog (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)

Skjeller ut Terje Hauge

- Han var horribel, sier Daniel Nannskog. Svensken synes Stabæk spilte mot 14 mann i oppgjøret mot Viking.

VIKING STADION/BERGEN (TV 2 Sporten): Det var episoden etter 18 minutters spill som fikk Daniel Nannskog og lagkameratene til å koke over. Dommer Terje Hauge dømte straffespark til Viking og kaptein Morten M. Skjønsberg ble sendt i dusjen.

- Jeg vet nesten ikke som om det var straffe en gang. Det var definitivt ikke rødt kort. En skikkelig skandale, tordner Nannskog overfor TV 2 Sporten.

Til frontalangrep
Og fortsetter sitt frontaltangrep på Terje Hauge.

- Norge har veldig bra dommere. Men Terje Hauge var i dag fryktelig dårlig. Jeg pleier ikke å si det så direkte, men han var helt j***, sier svensken.

Stabæks toppscorer hadde håpet på tre poeng mot Viking. Men Stabæk tapte 1-4 og nå venter en tøff innspurt i jakten på gull.

Detla i debtatten: Hva synes du om avgjørelsen? Klikk her og si din mening under artikkelen!

- Vi er mitt i gullstrid og så gir dommeren Viking et handicap. Da blir det vanskelig, vi faller helt sammen. Det føles veldig tungt.

- Har du sett trener Jan Jönsson så sint før?

- Nei, men det gjelder vel hele laget. Det kokte skikkelig der i garderoben ved pause. Dommeren var helt horribel, det føltes som å spille mot 14 spillere utpå der, sier han.

- En heftig gullstrid
- Føler du at gullet der?

- Nei. Langt i fra. Men det er klart at Tromsø melder seg på og så må vi regne med FFK. Mange har sjansen og det blir en kamp helt inn til mållinjen. En skikkelig heftig gullstrid, svarer svensken.

Se straffesituasjonen i videovinduet:

263962