Stig Johansen  (Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/SCANPIX)
Stig Johansen (Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/SCANPIX)

Sett pengene på Glimt

Nesten fem ganger innsatsen på lørdagens oddsdobbel.

Spillforslag 20. september, frist kl. 15.55:
52 Watford - Reading B 2,35
95 Bodø/Glimt - Fredrikstad H 2,05

Totalodds: 4,82

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Fredag: Nytt treff, 3,44 på dobbelen

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Godt betalt borteseier
Watford røk hjemme for nederlagsdømte Plymouth i midtuken. Åpnet sesongen positivt, men er i motsetning til forrige sesong ingen selvfølge på øvre halvdel. Mistet gode spillere i hopetall uten at fullverdige erstatninger har kommet til det siste året. Sliter dessuten med en del fravær til dagens kamp. Doyley (f) og Priskin (a) er nye på skadelisten siden sist, mens innleide Rasiak (a) og Sadler (f) var uaktuelle fra før. Reading har full pott og 12 scoringer på sine tre hjemmekamper, men kun kapret ett bortepoeng på tre forsøk. Stallen er ikke svekket mer enn at laget bør kjempe om direkte retur til øverste nivå. Kaptein Murty (m) er én av flere viktige brikker som har stått på skadelisten en stund. Ingen nye bekymringer den siste tiden for manager Coppell.

Stor forskjell på kvaliteten i lagene, men hjemmebanefordelen gjør oddsen fra Norsk Tipping nesten jevnfordelt. Reading større favoritter hos andre tilbydere, denne borteoddsen tåler sammenligning. Watford er dessuten ikke noe fryktet hjemmelag, så konklusjonen blir å sette penger på 2,35.

Poengene blir igjen i Bodø
Ett poeng var fortjent nok da Glimt gjestet Tromsø sist. 7-3-0 etter ti hjemmekamper lyver ikke. Johansen (a) ventes tilbake, viktige Sørensen definitivt klar igjen på vingen. Martins (a) er fortsatt uaktuell. FFK reiste seg mesterlig etter den svake førsteomgangen mot Rosenborg søndag. De tre øvrige kampene på kunstgress hittil har endt med 1-1-1, og bare 1-1 i samlet målforskjell. Som vertene vesentlig sterkere i hjemlige omgivelser. Kvisvik som kjent ute med karantene de tre neste kampene, Wehrman ute for sesongen. Sistnevnte vil helt sikkert vli savnet med Runar Berg på motstanderens sentrale midtbane. Vil nok også få problemer med tempo, Bodø/Glimts angrepsrekke og underlaget tatt i betraktning.

Bodø/Glimt er som så ofte før undervurdert. Møter en solid motstander, men vinnersjansene skal være gode nok til at over to blank kan prøves.