MAmma mia
MAmma mia

Mamma Mia for noe søl!

Advarsel: Dette klippet har 18-års aldergrense – minst!

Man skal ha vært rimelig bortreist den siste uken for ikke å ha fått med seg at vår riksdiva, Mia Gundersen, har gitt ut bok der hun lettet på sløret rundt oppvekst og kroppslige erfaringer i inn- og utland.

For oss som bare har skummet overskriftene, og ikke gått så dypt inn i materien, har det vært lett å bli sittende igjen med løsrevne bilder fra heftige trekanter og relativt tekkelig rikmannsflørting.

Manshow redder dagen

Våre venner i Manshow har heldigvis påtatt seg å levendegjøre deler av boken, og selv om vi her kun snakker om en enkelt scene, føler vi vel at vi gjennom denne har fått en (alt for) god innsikt i hva som utspilte seg da Mia var langt fra hjemmet, og langt fra edru - drister vi oss til å tro.

Innslaget, som du også kunne se i Manshow på TV 2 Zebra sist tirdag, er sterk kost, og vi anbefaler på det sterkeste at ingen under kjønnsmoden alder lar seg friste til å se det. Vi er redd det kan gi varige mén.

Er du under over 16, men under 18 år, kan det være lurt å holde noen i hånden, eventuelt klikke her og sjekke ut en feiende flott - og ikke så rent lite morsom - sang om Jesus.

Unødvendig å si, kanskje, men vi presiserer at dette innslaget ikke nødvendigvis viser tildragelsen som den egentlig fant sted. Det er dog basert på en sann historie.

Husk Manshow på TV 2 Zebra, tirsdager klokken 22.20

Den er alt for stor! Sjekk hva folk gjør for å holde buksene oppe!

Hvordan oppfører en edderkopp i LSD-rus seg? Klikk her og finn ut!

Kan man tvangsgiftes med en geit? Svaret får du her!

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!